Tule meille töihin!

Tee työtä, joka liikuttaa.

Tule huipputekijäksi huippuporukkaan! Täytä alla oleva lomake viimeistään 5.3.2023, niin olemme sinuun yhteydessä.

Hae ohjaajaksi Itä-Helsinkiin!

Helsingin Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu etsii parkour-ohjaajia Itä-Helsinkiin. Nyt rekrytoimme ohjaajia, joilla on jo kokemusta tai alan koulutus liikuntaryhmien vetämisestä eri ikäisille, ja hakijan tulee pystyä ohjaamaan laadukkaasti liikuntaryhmiä yksin. Lasten ryhmät ovat ylivoimaisesti suurin harrastajakuntamme. Lajitaidot ovat iso plussa, mutta eivät välttämättömiä, kunhan olet liikunnallinen ja haluat kehittää lajitaitosi riittävälle tasolle kevään ja kesän aikana. Me autamme ja opastamme siinä!

Työt alkavat elokuussa, mutta mikäli lajitaidot ovat jo hallussa, voivat työt alkaa myös kevään aikana. Työ on osa-aikainen ja tunteja Itä-Helsingissä on tarjolla 1-2 iltana viikossa. Halutessasi voit lisäksi kysyä tunteja myös muilta pääkaupunkiseudun toimipisteiltämme ja tehdä sijaisuuksia, sijaisille on jatkuva tarve. Hae ohjaajiemme iloiseen joukkoon täyttämällä oheinen lomake 5.3.2023 mennessä!

REKRY: Helsinki

  • Kerro omin sanoin työkokemuksestasi. Huomaathan, että CV lisätään erikseen, eli erillistä listaa ei tähän kannata laittaa.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 1 GB.
      Liitä tähän ajantasainen CV ja mahdolliset työtodistukset