Alapuolelta voit lukea, kuinka oman ryhmäsi harjoitukset järjestetään Lauttasaaren ja Pasilan toimipisteillä helmikuussa.

Lapset ja nuoret (3-16-vuotiaat):

Lasten ja nuorten tunnit voidaan helmikuussa järjestää taas sisätiloissa toimipisteiden omilla saleilla. Tunneille voi tulla vain täysin terveenä ja pukuhuoneissa ja muissa oleskelutiloissa oleilu on minimoitava. Yli 12-vuotiaiden on käytettävä sisätiloissa maskia, ja toivomme, että saattajat tulevat sisälle vain täysin välttämättömissä tapauksissa.

Aikuiset ja perheet:

  • Ohjatut harjoitukset järjestetään jälleen koottuina Zoom-tunteina. Koko helmikuun etäopetustarjonta on jäsenmaksun maksaneiden harrastajiemme käytössä, ja muut voivat ilmoittautua mukaan hintaan 69€/kurssi. Kurssit löydät täältä.
  • Lisäksi tunneille ilmoittautuneet voivat varata Lauttasaaren salista vapaaharjoitteluvuoroja. Lisätietoja on lähetetty harrastajille kuukausikirjeessä.

 

Mikäli helmikuun tuntijärjestelyistä herää lisäkysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse lauttasaari@parkourakatemia.fi ja pasila@parkourakatemia.fi