Hei Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat!

Koronavirus tilanteesta johtuen joudumme muuttamaan kauden aloituksen vielä kerran! TIedotamme uudesta aikataulusta heti kun valtioneuvosto on tehnyt omat linjauksensa.  Kannamme kortemme kekoon näillä toimilla ja kaikki Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunnit sekä vapaavuorot kaikissa toimipisteissä on nyt peruttu 13.5.2020 asti.

Uskomme hallituksen tehokkaiden toimenpiteiden ja ihmisten omatoimisuuden sekä kaikkien hienon vastuunkannon lopulta tuottavan  tulosta ja pääsemme normaalin elämän rytmiin ja rakkaiden harrastusten pariin taas kesällä 2020.

Välitämme rakkaista harrastajistamme ja autamme teitä treenaamaan tauon ja poikkeustilan aikana. Tauon aikana saat meiltä sinulle sopivia ohjeita hyvään ja hauskaan kotitreeniin. Videota ja ideoita löytyy osoitteesta www.parkourakatemia.fi/kotitreeni.

Kevätkausi alkaa näillä näkymin kesällä 2020. Tiedotamme uusista aikatauluista heti kun valtioneuvoston uudel linjaukset saadaan.

Kesällä säiden lämpenemisen myötä aloitamme tarvittaessa parkour harjoittelun pienryhmäharjoitteluna ulkona, jolloin lähikontaktit minimoituvat.

Palaamme asiaan sähköpostitse tarpeen mukaan, ja tiedotamme lisää heti tilanteen muuttuessa.

Ystävällisin terveisin,
Risto Nätynki sekä Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun väki
espoo@parkourakatemia.fi

Seuraa myös tiedotusta harrastajille sivuillamme ja muissa kanavissamme!
Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu Facessa! Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu Instassa!
Tsemppiä kotitreeniin! — www.parkourakatemia.fi/kotitreeni