Hei harrastaja!

Vuoden ensimmäiset viikkotunnit alkavat tällä viikolla lukujärjestyksen mukaisesti.

Pienten lasten, lasten ja nuorten tunnit pidetään ulkona (Kutojantien harjoitushallin edustan portaikolla lähtö ja lopetus) normaalin aikataulun mukaan tammikuun ajan. Siirrämme tarvittavat välineet opetuksen ajaksi ulos tai mennemme lähistön tutuille spoteille.
Ensimmäisen ulkona pidettävän tunnin kokoontuminen tällä viikolla on Kutojantien harjoitteluhallin edestä. Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen.
Ulko-opetuksessa on säävaraus niin, että pieni sade tai ripottelu ei haittaa, mutta myrskyssä tai alle -20 asteen pakkasessa ei mennä pihalle, vaan harjoitukset korvataan kevään aikana tai kesällä.
Muista pukeutua ulkotunneille lämpimästi ja ota vaikka termariin jotain lämmintä juotavaa mukaan. Tunneille osallistuminen edellyttää nyt enemmän kuin koskaan, että molemmat, sekä harrastaja että kotiväki ovat terveinä.
Yllä mainitut ohjeet ovat voimassa tammikuun 2021 ajan.
AIKUISET JA PERHEET: Olemme järjestäneet vuodenvaihteen aikana meidän aikuisten Zoom-kurssit timanttiseen kuntoon. Tammikuun ajan joka viikko järjestetään opetusta käsinseisonnasta, lattia-akrobatiasta, parkourista, kehonpainoharjoittelusta ynnä muusta. Opetus on järjestetty kurssimuotoiseksi, ja kurssit ovat kuukauden mittaisia kokonaisuuksia. Käy tsekkaamassa tarjonta osoitteessa www.parkourakatemia.thinkific.com! Opettajat ovat timanttisia, ja kursseilla on takuulla hyvä meno.
Voit osallistua jokaiselle kurssille Zoomin kautta livenä, mutta tunnit nauhoitetaan ja nauhoitteet ovat katsottavissa 28.2.2021 asti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Meidän oppilaat saavat kurssit ilmaiseksi (normaali hinta 69 €/kurssi).
Kursseille osallistutaan Thinkific-alustan kautta, jonne pitää kirjautua. Sen lisäksi ei tarvitakaan kuin vähän tilaa liikkumiseen!