Meille töihin!

Tee työtä, joka liikuttaa.

Huippuohjaajaksi huippuporukkaan!

Tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä Espoossa. Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa! Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta?

Etsimme Espoon toimipisteelle ohjaajia ja apuohjaajia. Työtä on tarjolla 1-6h viikossa sinun aikataulujesi mukaan. Hae työtä täyttämällä alla oleva lomake, olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Työn tekemisen paikkana toimii Espoon salimme osoitteessa Vesikuja 4 ja mahdollisesti/halutessasi myös lähialueiden kouluilla.

Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta parkourista, sirkuksesta tai akrobatiasta, joskin se on toki avuksi. Koulutamme ohjaajat tarpeiden mukaisesti lajeihin sekä itse ohjaamiseen!

Hakuaika päättyy 5.11.2023!

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake!

Meille töihin Espooseen!

    Voit ruksata kaikki, jotka sinulle sopivat.