Töihin rehtoriksi!

Tee työtä, joka liikuttaa.

Tule huipputekijäksi huippuporukkaan! Täytä alla oleva lomake viimeistään sunnuntaina 14.8.2022, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tarvitsemme joukkoomme uuden henkilön vastaamaan Espoon Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun ohjaustoiminnasta ja sen johtamisesta. Olemme maailman suurin parkouropetusta tarjoava organisaatio ja olemme toimineet jo vuodesta 2008 lähtien. Espoon lisäksi muita toimipisteitä meillä on Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Kuopiossa, Tampereella, Ylöjärvellä, Salossa, Siilinjärvellä, Kirkkonummella ja Lahdessa. Sirkusopetusta tarjoamme Espoon lisäksi mm. Helsingissä, Jyväskylässä ja Lahdessa.

Rehtorin työpiste sijaitsee Espoon Kerassa osoitteessa Kutojantie 12. Tunneillamme Espoossa käy viikottain yli 300 harrastajaa.

Työkaverit meillä koostuvat intohimoisista parkouraajista ja sirkustaiteilijoista sekä opettajista useammalta eri paikkakunnalta. Työyhteisömme on täynnä innostusta ja rakkautta. Valintaan vaikuttaa kovasti sopivuus persoonana lennokkaaseen työyhteisöömme. Meillä työtä tehdään hihat käärittynä tavoitteellisesti ja tosissaan, mutta ei totisena. Töissä täytyy olla myös hauskaa.

Ensisijaisesti etsimme joukkomme hyvää tyyppiä. Lisäksi edellytämme hakijalta kokemusta ja koulutusta liikunnan ohjaamisesta. Useat eri tutkinnot kelpaavat. Edellytämme myös kykyä sitoutua pitkäjänteisesti Espoon toimipisteen johtamiseen ja pääkaupunkiseudun toiminnan kehittämiseen. Eduksi katsotaan kokemus ja taidot henkilöjohtamisesta, Excelin pyörittämisestä, asiakaspalvelusta ja ylipäätään työn tekemisestä intohimolla.

Rehtorin työ voi alkaa käytännössä alkaa saman tien, kun työhön sopiva henkilö löytyy. Perehdyttämisjakson pituus ja sen aikainen työaika riippuu hakijasta. Varsinainen työaika elokuun alusta eteenpäin on n. 25 t/vk, riippuen henkilön monialaisuudesta ja opetustuntien määrästä.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse Mikolta (mikko.hynninen@parkourakatemia.fi).

Hakeminen:
Hae Espoon rehtorin pestiä täyttämällä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Hae alla olevalla lomakkeella viimeistään sunnuntaina 14.8.2022.

 

Rehtorirekry

  • Kerro omin sanoin työkokemuksestasi. Huomaathan, että CV lisätään erikseen, eli erillistä listaa ei tähän kannata laittaa.
  • Kerro omin sanoin omasta lajikokemuksestasi parkourin parissa, etenkin sen ohjaamisesta.
  • Kirjoita tähän vapaamuotoisesti lisätietoja.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 1 GB.
      Liitä tähän ajantasainen CV ja mahdolliset työtodistukset