Harrasta­­minen

Liity jäseneksi!

Harjoittele ympäri vuoden juuri silloin kun sinulle sopii meidän jäsenyydellä

Jyväskylän Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla pääsee harrastamaan tilaamalla jäsenyydellä (ennen harjoituspassi). Jäsenyydellä pääset kuukausimaksulla käymään kaikilla meidän tarjoamilla parkour- ja sirkustunneilla juuri silloin kuin sinulle sopii niin monella tunnilla kuin haluat. Viikottaiseen opetusryhmään saa, mutta ei tarvitse sitoutua..

Tilaa jäsenyys täältä.

Jäsenyys on 12 kuukauden määräaikainen sopimus, joka jatkuu toistaiseksi voimassaolevana määräaikaisuuden päätyttyä. Kaikissa jäsenyyksissä on kolme kuukauden koeaika, jonka aikana sopimuksen voi irtisanoa ilman peruutusmaksua. Lisäksi passin voi laittaa jäädyttää kuukaudeksi vuoden jaksolla.

Taaperot

Taaperoparkouriin (1,5-3v.) on mahdollista ilmoittautua myös kurssimuotoisesti. Lisää tietoa täällä LINKKI.

Hinnasto

Onko meillä harrastaminen kallista? Ei ole, vaikka kävisit vain kerran viikossa! Katso kuva missä meidän hintaa vertaillaan muihin harrastuksiin.

Punttipassi

Punttipassilla saat täydet oikeudet käyttää meidän punttisalia aina kun meillä on ovet avoinna (viikkotuntien ja synttärien aikaan – ks. Avoinna24. Päivisinkin on usein ovet auki klo 12-> mutta emme voi taata tätä).

Punttisalilta löytyy kattava valikoima voimailuvälineitä – meidän mielestä kaikki mitä ihminen voi tarvita voimaharjoitteluun. Sen lisäksi punttikselta löytyy ammattilaisten suunnittelemia treenejä eri aihepiireistä aina yleisestä voimaharjoittelusta hartiajumin huoltoon.

Punttipassin hinta on 12,50€/kk ja se tullaan lisäämään lapsesi harjoituspassin kuukausilaskuun. Punttipassi on toistaiseksi voimassaoleva, eli sen voi perua aina ennen kuin lasku tulee.

Palaavat harrastajat ja kokeilijat

Jos olet ollut meillä aiemmin harrastajana tai kokeilijana, tunnuksesi ovat todennäköisesti vielä olemassa. Näin ollen voitte mennä tänne LINKKI, kirjautua vanhoilla tunnuksillanne ja tilata uuden jäsenyyden ja tulla tunnille jo vaikka heti.

Jäsenyyden päättyminen ja sen peruminen

Jäsenyys jatkuu 12 kuukauden määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana kunnes sen perutte. Jäsenyyden voi perua laittamalla meille asiasta viestiä sähköpostitse jyvaskyla@parkourakatemia.fi.