Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset kokeilutunnit ja tapahtumat salillamme!

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää muutaman kerran kaudessa ilmaisia kokeilutunteja, joiden kautta on helppo tutustua lajiin (tai useampaan – meillähän treenataan yli kymmentä lajia viikossa!). 

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita! Kokeilutunneille osallistuminen ei sido sinua jatkamaan.

Lisäksi järjestämme paljon ilmaisia tapahtumia etenkin perheille ja aikuisille – tapahtumien kautta pääset tutustumaan tiloihimme sekä toimintaamme ja viettämään samalla hauskaa kavereiden kanssa! 

 

 

TULEVIA TAPAHTUMIAMME

Klikkaa tapahtumaa nähdäksesi milloin se järjestetään ja millaisia sisältöjä tapahtumassa on. Ilmoittautumislomakkeen löydät sivun lopusta.

Uusien Pomppupäivä: ilmainen tapahtuma perheille (4-14 -vuotiaat + aikuiset)

Seuraavat tulevat uusien pomppupäivät ovat:

SU 26.3.2023
klo 15:15-16:15

SU 2.4.2023
klo 15:15-16:15

 

 

Tule tutustumaan meidän saliin!

Tule yhdessä seikkailemaan, meidän salilla on avoimet ovet! Tule mukaan ilmaiselle tutustumiskerralle, koko perheen vauhdikkaaseen seikkailuun. Tämä ilmainen kokeilukerta on täynnä erilaisia tehtäviä, jotka suoritetaan hyppien, kiipeillen, tasapainoillen – vain mielikuvitus on rajana! Olit sitten uusi pomppija tai aloitteleva hyppijä tai jopa kokenut hyppyjen kesyttäjä – tule ja varaa paikkasi samantien.
 
Tapahtuma on ilmainen!

Paikka: Jyväskylän Parkour Akatemia & Sirkuskoulu, Ahjokatu 12

 

Ilmoittaudu mukaan!
Tule tutustumaan meidän toimintaan: Aikuisten ilmainen kokeilukerta

Seuraavat tulevat kokeilukerrat ovat:

SU 26.3.2023
klo 17:30-18:30

SU 2.4.2023
klo 17:30-18:30

Tule tutustumaan meidän saliin!

Tule seikkailemaan ja ota vaikka kaveri mukaan, meidän salilla on avoimet ovet! Tämä ilmainen kokeilukerta on täynnä erilaisia tehtäviä, jotka suoritetaan hyppien, kiipeillen, tasapainoillen – vain mielikuvitus on rajana! Olit sitten uusi pomppija tai aloitteleva hyppijä tai jopa kokenut hyppyjen kesyttäjä: tule ja varaa paikkasi samantien.
 
Tapahtuma on ilmainen!
 
 

Paikka: Jyväskylän Parkour Akatemia & Sirkuskoulu, Ahjokatu 12

 

Ilmoittaudu mukaan!
  • Osallistujan nimi
    Valitse sopiva tunti
  • Huoltajan puhelinnumero
  • Huoltajan säköpostiosoite. Saat tähän osoitteeseen lisätietoja kokeilutunnista ilmoittautumisesi jälkeen.
  • Kerro meille monta henkilöä teitä on tulossa. Voit siis ilmoittaa koko perheen yhdellä kertaa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.