Synttärit

Syntymäpäivät Jyväskylässä parkourin tai sirkuksen merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour- tai sirkus-synttärit Jyväskylän salillamme osoitteessa Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Kevätkaudella 2024 synttäreitä on saatavilla seuraavasti:

Sirkussynttärit: lauantaisin klo 11:00-13:00
Parkour-synttärit:
sunnuntaisin klo 10:30-12:30 ja klo 13:00-15:00

Synttärit varataan verkkokaupan kautta ja ne maksetaan varattaessa.

 

Synttärien hinnat (sis. ALV 10%)

1-12 osallistujaa (yksi ohjaaja) : 160 € (sis. alv 10%)
13-24-osallistujaa (kaksi ohjaajaa) : 230 € (sis. alv 10%)

Ennen varaamista selvitättehän huolellisesti synttäreidenne osallistujamäärän, sillä synttärit hinnoitellaan sen perusteella. Synttärit maksetaan varaamisen yhteydessä. Osallistujamäärään ei välttämättä pystytä tekemään muutoksia myöhemmin!

Synttärien ohjelma

Jyväskylän sali löytyy Seppälästä osoitteesta Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä. Sisäänkäynti Seppäläntien puolelta. Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan teidät 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua.

Molempien synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua toimintaa (parkouria tai sirkusta)
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (ohjaajan valvonnassa)
  • 45 minuuttia herkuttelua

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan keittiötilassa. Huomioikaa että tarjoilutilamme on pienehkö ja sopii kaikista parhaiten alle 12 osallistujat juhlille. Salillamme ei ole tarjoilumyyntiä, mutta paikan päälle voi kuitenkin tuoda omat synttäriherkut! Mikäli tuotte omia herkkuja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helposti ja kätevästi tarjoiltavia ja syötäviä ruokia ja juomia. Muistakaa tuoda myös omat tarjoiluastiat!

Parkour ei vaadi osallistujilta erityisvarusteita – tavalliset liikuntavaatteet riittävät, ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Parkouraaminen on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Peruutusehdot

Maksettu synttärivaraus on sitova. Mikäli maksun jälkeen synttärit peruuntuvat myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa, palautamme 50% synttärijuhlien maksetusta kokonaishinnasta. Aiemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa perutut synttärit hyvitetään 100%. Luettehan perumisohjeet tarkasti vielä varaamisen yhteydessä.

Peruutusilmoitukset arkena: sähköpostitse synttarit@parkourakatemia.fi viimeistään perjantaina klo 14.
Peruutusilmoitukset viikonlopun aikana: tekstiviestitse/WhatsAppilla numeroon 050 303 1226 viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä.
Osallistujamäärien muutokset: Mikäli muutoksia pystytään tekemään, toisen ohjaajan lisäämisestä lähetetään erillinen lasku. Toisen ohjaajan vähentämisestä emme tee maksunpalautuksia. Tarkistattehan osallistujamäärän siis huolella!

Yhteystiedot

Lisätiedustelut: synttarit@parkourakatemia.fi
Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.
Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226