Synttärit

Syntymäpäivät Jyväskylässä parkourin tai sirkuksen merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour- tai sirkus-synttärit Jyväskylän salillamme osoitteessa Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Syyskaudella 2023 sekä kevätkaudella 2024 synttäreitä on saatavilla seuraavasti:

Sirkus-synttärit: lauantaisin klo 11:00-13:00
Parkour-synttärit:
sunnuntaisin klo 10:30-12:30 ja klo 13:00-15:00

Tiedustelkaa vapaita synttäriaikoja allaolevalla yhteydenottolomakkeella, tai kysykää lisää: tiia.buckman@parkourakatemia.fi. Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee. Synttäripuhelinpalvelu keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226.

Tilaa synttärit alla olevalla lomakkeella

Ohjeet

Täyttäkää ja lähettäkää allaoleva lomake, ja synttärikoordinaattorimme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Huomaattehan että tiedustelemanne aika ei ole varattu ennen koordinaattorilta saatua vahvistusta! Varmistattehan että sähköpostiosoitteenne on varmasti oikein lomakkeella.

Synttäreiden hinnat (sis. ALV. 10%)

Hinnat osallistujamäärän mukaan:
1-12 osallistujaa: 1 ohjaaja 160€ (sis. ALV 10%)
13-22 osallistujaa: 2 ohjaajaa 230€ (sis. ALV 10%)

Synttärit laskutetaan sähköpostitse tilaisuuden jälkeen.

Tietoa synttäreistä

Synttäreiden ohjelma molempien lajien merkeissä on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua parkouria / sirkusta
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (toiminta on valvottua)
  • 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan keittiötilassa. Toivomme, että ennen ohjausta ei lasten synttäreillä tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa), sillä nämä eivät tue jaksamista tai keskittymiskykyä. Urheilujuomaksi sopii kaikista parhaiten vesi.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita. Huomioikaa, että tarjoilutilamme ovat pieniä ja sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille.

Parkour tai sirkus eivät vaadi osallistujilta erityisvarusteita – mukavat liikuntavaatteet riittävät ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Sirkus-synttäreillä on paras liikkua paljain jaloin, ja parkour-synttäreillä on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Osallistujat eivät ole puolestamme vakuutettuja synttäreiden aikana. Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat turvallisuudesta parhaansa mukaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina. Ohjaajat huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, ja ottavat huomioon että osallistujat eivät välttämättä ole koskaan kokeilleet parkouria/sirkusta.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.