Ohjaajat

Jyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun ohjaajat

Kuten hienoimmissa teelajikkeissa kerätään vain parhaimmat lehdet, niin myös me valitsemme ohjaajamme. Tämän jälkeen ohjaajamme rullataan ja hapetetaan (joissain tapauksissa fermentoidaan) ohjaajakoulutuksissa. Sitten tarvitsee vain lisätä lämmin vesi, eli innokkaat oppilaat, ja antaa ohjaajiemme taitojen diffusoitua oppilaisiin. Ai jai – ai jai!
Henri Rahikainen

Henri Rahikainen

Henri Rahikainen on Duo Voimaeläimen toinen puolikas ja Tantereen leikkimaisteri. Henrin pää pursuaa kummallisia ideoita, joista hämmentävän suuri osa on toimivia! Hän taitaa jongleeraamisen jalon taidon, eikä välitä onko heiteltävä väline tulessa vai ei.

Henri harjoittelee myös ahkerasti pari- ja lattia-akrobatiaa, joita hän ohjaa vieläkin ahkerammin. Näiden lisäksi Henrin voi tavata ohjaamasta sirkusta ja parkouria. Toisin sanoen kaikkea kaikille! Ihmeellistä!

Severi "Seppo" Kalaja

Severi "Seppo" Kalaja

Osa-aikaa vuodesta meillä käy sellainen tuuri, että intiaanielämää viettävä tuhlaajapoika superparkouraaja Severi on antamassa henkisen panoksensa ja hurjat hyppynsä ilahduttamaan meidän arkeamme. Katsokaa kun se menee, kuunnelkaa kun se ohjaa!
Jaakko Junttila

Jaakko Junttila

ADAPT Level 2 parkour-ohjaaja

Liekki-Jaska on parkourin myöhäisherännyt, mutta kokenut liikkuja ja ohjaaja lukuisista muista yhteyksistä. Liekki-Jaska vastaa parkour- ja sirkussali Tantereen kehittämisestä.

Jaakko ohjaa parkouria kaiken ikäisille.

Veera Merikoski

Veera Merikoski

Veera on sirkusohjaaja ja -esiintyjä, joka tykkää temppuilla kaikenlaista kaiken ikäisten kanssa. Veera aloitti sirkusharrastuksen 2011 ja pian alkoikin jo esiintymään toisen (silloisen) aloittelijan, Henrin, kanssa Duo Voimaeläimenä. Voimaeläin esiintyy nykyäänkin yhdistellen eri sirkuksen lajeja, joista suosikkeja ovat tulenpyöritys, pariakrobatia ja jongleeraus.

Veeran ohjausura alkoi 2012 syksyllä ja nykyään häneen törmää lasten, perheiden ja aikuisten sirkustunneilla, sekä lattia- ja pariakrobatiatunneilla.

Lotta Rautakorpi

Lotta Rautakorpi

Monitaiteellinen möyrintämaisteri Rotta viihtyy parhaiten väärinpäin ja roikkuen. Mieluisimmat lajit ovat ilma-akrobatia, kiinalainen tolppa, pariakrobatia, käsinseisonta, sirkustaide, improvisaatioteatteri, puussakiipeily, möyrintä… Lotan erityisalaa ovat sosiaalinen sirkus, lajien yhdistäminen ja rajojen venyttäminen.

Lotta on jyväskyläläisen sirkustoiminnan pioneereja. Hän päätyi sirkukseen teatterin kautta, ja oli yksi progesirkusryhmä Company Uusi Maailman perustajista.

Panu "Panda" Ilén

Panu "Panda" Ilén

Panda on legendaarisen jyväskyläläisen UG-parkour-klaanin Ducktrion jäsen. Parkourin lisäksi Panda harrastaa tanssia, teatteria sekä kiinalaista tolppaa ja onkin luontainen esiintyjä. Panda on myös kunnostautunut parkour-matkailijana ja hän on harva se kuukausi jossain ulkomailla terottamassa taitojaan.

Panda ohjaa parkouria pääasiassa kouluikäisille ja aikuisille.

Into Kaariniemi

Into Kaariniemi

Ahkeran harjoittelun lisäksi Into apuohjaa parkour-ryhmissä. Osaa mm. hymyillä erinomaisesti.
Mauri Hase

Mauri Hase

Mauri on Parkour Akatemian kasvatteja. Kun pitkäaikaiselle harrastajalle oli tullut tarpeeksi ikää ja intoa, nappasimme Maurin välittömästi ohjaajakaartiimme.

Mauri suhtautuu parkouriin ja sen ohjaamiseen intohimoisesti. Hän ohjaa pääasiassa lasten parkour-ryhmiä.

Harri Kykkänen

Harri Kykkänen

Se on Kykkäs Harri kun on reenannut pesueineen Parkour Akatemialla koko sen olemassaolon ajan, ja on viimein saatu ylipuhuttua myös ohjaamaan. Suosittelemme. Nähty myös hitsaamassa levypainotelineitä.
Niilo Tuomaala

Niilo Tuomaala

Kolmannen sukupolven ohjaaja The new Ducks, eikun Nameless tiimistä. Pitkään parkourannut nuorimies löytyy apuohjaamasta useista ryhmistä hymyssä suin!
Perttu Pihlaja

Perttu Pihlaja

Yleispääapumies

Perttu Pihlaja vastaa Akatemian ja parkour-ohjauksen kehittämisestä, toisin sanoen hän nauttii tittelistä kehityspäällikkö. Kehittymisen lisäksi hän opettaa ja esiintyy meillä ja muualla.
Maija Hietala

Maija Hietala

Maija on yksi Tantereen vahvimmista ja sydämellisimmistä ohjaajista. Taiteellinen hörhö jonka mielikuvituksella ei ole rajoja. Maijan iloisen ja leikkisän luonteen vuoksi hän on erityisen hyvä ohjaamaan kaikenikäisiä.

Maija ohjaa Tantereella pääasiassa pariakrobatiaa.

Jukka Raimovaara

Jukka Raimovaara

Meidän Jukka. Suomen ihanin acroyouga ja muutenkin pohja on saatu pohjoisesta takaisin ja vieläpä ohjaamaan!
Riikka Mustanoja

Riikka Mustanoja

Riikka napattiin ohjaajakaartiin harrastajien joukosta Jyväskylän Sirkuskoulun alkuaikoina.

Riikan päälaji on ilma-akrobatia, jota hän alkoi harrastamaan heti, kun Sirkuskoulu aloitti toimintansa.

Hänet voi löytää ohjaamasta ilma-akrobatiaa, pikkuapinoita ja perheparkouria.

Konsta Hänninen

Konsta Hänninen

Meidän vapaavuorojen peruskalliomme. Voit kysyä mitä vain!
Jouni Kaikkonen

Jouni Kaikkonen

Kynäniskan Jouni on vapaavuorojen ja liikuntapeuhulan perustuskivi. Saa kysyä myös voimailusta.
Suvi Ekroos

Suvi Ekroos

Meidän ikioma Suvi. Suvia et näe ohjaamassa, treenamassa kyllä. Suvi vastaa sujuvasti puhelimeen, jos tiedustelet tilausohjausta, tai vaikkapa esitystä tapahtumaasi. Supertuottaja!