Kaudeksi ilmoittau­­tuminen

Meidän ryhmiin ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti tunti kerralla. Lasten ryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmistä on mahdollista ilmoittautua toimiston avustamana yhdellä ilmoittautumisella koko kaudeksi ennen kauden alkua. Ryhmät on merkitty Avoinna24:n punaisella. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille kausi-ilmoittautumisen päätyttyä. Syyskausi alkaa 1.8.2022 ja päättyy 18.12.2022. Tunteja ei ole

  • 18.–22.10.2022 – Syysloma
  • 5.11.2022 lauantai – Pyhäinpäivä
  • 6.12.2022 tiistai – Suomen Itsenäisyyspäivä

Ulkokausi: Maanantain ja torstain yli 7-vuotiaiden ryhmät harjoittelevat ulkona alustavasti 25.4. – 29.9.2022.

Ilmoittautuminen ryhmään koko kaudeksi

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen aikana, ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä viikolle 31 (1.8.-7.8.2022) LINKKI ja varaamalla paikka haluamiisi ryhmiin.

Keskitetty kausi-ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 3.5.2022 ja päättyy aiemmasta tiedosta poiketen 4.7.2022. Tämän ajan jälkeen kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia.

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen päätyttyä, jos haluatte käydä koko kauden samassa ryhmässä kannattaa tehdä varaukset itse ryhmään koko kaudeksi. Vaihtoehtoisesti voitte laittakaa asiasta viestiä toimistolle (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) ja Hattu tekee saman kahdella napin painalluksella. Huomaattehan, että varsinkin kauden alussa toimistoon tulee ihan sikana spostia ja puheluita ja viive voi olla useita päiviä ja jos joku on varannut tunnit itse ensin niin paikka on hänen.

Ryhmät joihin voi kausi-ilmoittautua on merkitty Avoinna24:ssä punaisella.

Ilmoittautumalla ryhmään varaat paikan kyseiseen ryhmään koko kaudeksi. Jos kaikki meni oikein Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy tekemäsi yksittäinen varaus. Kausi-ilmoittautumisen päätytyttyä 14.12.2021 eteenpäin omissa ajanvarauksissa pitäisi näkyä kaikkien kauden tuntien varaukset

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja 13.12.2021 eteenpäin, sen mukaan kuin tilaa on.

Yksittäisten tuntien peruminen

Varattuja tunteja voi tietenkin myös perua, jos tulee jotain reissuja tai sairastumisia tai muuta. Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta kuusi tuntia ennen ryhmän alkamista. Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24 Omat sivut -> Omat ajanvaraukset

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon kuuden tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausi-ilmoittautumisen peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin voitte poistaa varaukset Avoinna24:n Omat Ajanvaraukset -välilehdeltä aivan samaan tapaan kuin yksittäisien tuntien peruessa. Mutta nyt poistakaa vaan kaikki varaukset.