Kaudeksi ilmoittau­­tuminen

Meidän ryhmiin ilmoittaudutaan lähtökohtaisesti tunti kerralla. Kevät ja syyskauden lasten ryhmiin, perheryhmiin ja joihinkin aikuisten ryhmiin on mahdollista varata paikat yhdellä ilmoittautumisella koko kaudeksi ennen kauden alkua. Ryhmät on merkitty Avoinna24:n punaisella. Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä näihin ryhmiin voi ilmoittautua myös yksittäisille tunneille.

Syyskausi 2024

Kausi-ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 1.5.2024 ja päättyy 22.7.2024. Tämän ajan ulkopuolella kaikki Avoinna24:n kautta tehdyt varaukset ovat yksittäisten tuntien varauksia.

Syyskausi alkaa 5.8.2024 ja päättyy 21.12.2024. Tunteja ei ole

  • 14. – 20.10.2024 syysloma
  • 2.11.2024 pyhäinpäivä (lauantai)
  • 6.12.2024 itsenäisyyspäivä (perjantai)

Ulkokausi

Maanantain ja torstain yli 7-vuotiaiden parkour-ryhmät harjoittelevat ulkona alustavasti alustavasti 29.9.2024 . Ryhmän nimessä on merkintä ulkotunti, mikäli se harjoittelee ulkona.

Ilmoittautuminen ryhmään koko kaudeksi

Ryhmät joihin voi tehdä kausi-ilmoittautumisen Avoinna24:n kautta on merkitty Avoinna24:ssä punaisella.

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen aikana, ryhmään ilmoittaudutaan menemällä Avoinna24:ssä viikolle 32 (5.8.-11.8..2024) LINKKI ja varaamalla paikka haluamiisi punaisella merkittyihin ryhmiin.

Menikö oikein?

Jos kaikki meni oikein Avoinna24:n Omissa ajanvarauksissa näkyy tekemäsi yksittäinen varaus. Kausi-ilmoittautumisen päätytyttyä 22.7.2024 eteenpäin omissa ajanvarauksissa pitäisi näkyä kaikkien kauden tuntien varaukset.

Avoinna24:ssä ei ole sisäänrakennettua tapaa jolla armaat harrastajamme voisivat varata paikan koko kaudeksi, vaan me vähän kikkailemme. Tästä johtuen systeemi ei ole niin intuitiivinen kuin toivoisimme.

Uusille harrastajille

Uudet harrastajat ja kokeilijat, voitte varata paikan ryhmään koko kaudeksi ja mikäli ette jatka kokeilun jälkeen, niin varatut paikat perutaan, kun perutte jäsenyytenne. Kausi-ilmoittautuminen ei vaikuta jäsenyyden perumisehtoihin.

Kausi-ilmoittautumisen päättymisen jälkeen

Keskitetyn kausi-ilmoittautumisen päätyttyä, jos haluatte käydä koko kauden samassa ryhmässä kannattaa tehdä varaukset itse ryhmään koko kaudeksi. Vaihtoehtoisesti voitte laittaa asiasta viestiä toimistolle (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) ja Hattu tekee saman kahdella napin painalluksella. Huomaattehan, että varsinkin kauden alussa toimistoon tulee ihan sikana spostia ja puheluita ja viive voi olla useita päiviä ja ryhmä voi mennä täyteen ennenkuin ehdimme reagoimaan viestiin.

Ryhmien yksittäisille kerroille voi varata paikkoja kausi-ilmoittautumisen päätyttyä, sen mukaan kuin tilaa on.

Jonosijat

Jos kausiryhmään ilmoittautuminen menee jonosijalle, niin laitamme teille tekstiviestiä, jos teille vapautuu kausipaikka ryhmään, jossa varmistamme että haluatte ottaa paikan vastaan (jos viestissä ei sanota mitään kausiryhmästä kyse on yksittäisen tunnin paikan saamisesta).

Yksittäisten tuntien peruminen

Varattuja tunteja voi tietenkin myös perua, jos tulee jotain reissuja tai sairastumisia tai muuta. Tuntien peruminen tapahtuu Avoinna24:n kautta tuntia ennen ryhmän alkamista. Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä ajanvaraukset löytyvät Avoinna24 Omat sivut -> Omat ajanvaraukset

Jos ette pääse ryhmään niin perukaa varaus, niin saamme kaikki halukkaat ryhmiin.

Jos tuon tunnin sisällä tapahtuu jotain, että ette pysty tulemaan ryhmään niin laittakaa tekstiviestiä toimistolle (kuka, mikä ryhmä ja miksi).

Kausi-ilmoittautumisen peruminen

Jos käy niin että ette haluakaan/pääsekään käymään enää jossain ryhmässä, niin voitte poistaa varaukset Avoinna24:n Omat Ajanvaraukset -välilehdeltä aivan samaan tapaan kuin yksittäisien tuntien peruessa. Mutta nyt poistakaa vaan kaikki varaukset.