Usein kysytyt kysymykset

Jyväskylän Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla harrastaminen

Miten meille pääsee harrastamaan? Mikä jäsenyys?

Tarjoamillemme tunneille pääsee tilaamalla jäsenyyden. Kun tilaat jäsenyyden teet samalla itsellesi ajanvaraustunnukset joilla voit sitten varata paikkoja tunneille.

Jäsenyyden voit tilata täältä: LINKKI

Jäsenyyden tilaamalla saat oikeuden käydä kaikilla meidän tarjoamilla parkour- ja sirkustunneilla, niin paljon kuin ryhmiin mahtuu ja jaksat käydä. Yhteen ryhmään ei ole pakko sitoutua, mutta se on mahdollista ja suositeltavaa.

TAAPEROPARKOUR on poikkeus tästä. Siihen voit ilmoittautua perinteisellä kurssi-ilmoittautumisella. Taaperoista lisää täältä: TAAPEROLINKKI

 

Voiko koko perhe treenata minun passillani?
Kyllä ja ei. Kaikissa perheryhmissä riittää, että toisella (aikuisella tai lapsella) on harjoittelupassi. Jos passi on lapsella, kuka tahansa aikuinen voi käydä hänen kanssaan perheryhmissä ja jos passi on aikuisella, kuka tahansa lapsi voi käydä hänen mukanaan. Muuten passit ovat henkilökohtaisia.
Kausivaraus: Haluan käydä koko kauden samassa ryhmässä. Tarvitseeko minun varata kauden jokainen tunti?

Ei välttämättä.

Annamme lapsiharrastajille mahdollisuuden ilmoittautua koko kaudeksi haluamiinsa ryhmiin tekemällä yhden ilmoittautumisen. Tämä kausi-ilmoittautuminen on käynnissä kevätkaudelle marras-joulukuun vaihteessa ja syyskaudelle touko-kesäkuussa.

Kausi-ilmoittautumisen päätyttyä ja aikuisten ryhmien tapauksessa voitte laittaa viestiä toimistolle (jyvaskyla[ät]parkourakatemia.fi) ja ilmaista missä ryhmissä haluatte käydä ja toimiston väki hoitaa varaukset ja ranteesi säästyvät! Huomaattehan, että spostin vastaamisessa on monesti parin päivän viive, niin kannattaa varailla paikkoja itse jos näyttää että paikat on vähissä.

Kausi-ilmoittautumisesta ajankohtaista tietoa täällä: LINKKI

 

Voinko laittaa jäsenyyteni tauolle?

Jäsenyyden voi laittaa tauolle kuukaudeksi kerran vuodessa ilman sen kummepia syitä. Tämä vuosittainen tauko ei vaikuta jäsenyyden määräaikaisuuteen.

Jos sinun ei ole jostain syystä mahdollista osallistua meidän tunneille, jäsenyyden voi laittaa tauolle pidemmäksikin aikaa. Esim jos asut kesän jossain ulkopaikkakunnalla tai lähdet vaihtoon tai loukkaannut.

Jäsenyyden voi laittaa tauolle aina vähintään kuukaudeksi, mutta sen ei tarvitse mennä kalenterikuukauden mukaan.

Jos haluat pitää tauon niin pistä toimistolle viestiä jyvaskyla[ä]parkourakatemia.fi

 

Mistä näen tuntitarjonnan?

Tuntitarjonta löytyy ajanvarausjärjestelmästämme. Sieltä näet myös miten paljon tilaa missäkin ryhmässä on milläkin viikolla. Tämän ja edellisten kausien lukjärjestykset löytyy täältä LINKKI.

Ovatko osallistujat vakuutettuja?
Osallistujat on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.
Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Kannattaa ilmoittautua jonosijalle. Jonosijoilta on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä ryhmään. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, saat asiasta tekstiviestin.

Näin meille tulee myös tietoon, että ryhmään olisi tunkua ja voimme mahdollisesti lisätä paikkoja tai ryhmiä.

Tarvitseeko minun mennä 10-v. lapsen kanssa vapaavuorolle, vaikka en itse harrasta?

Vapaavuoroille voivat tulla itsenäisesti harjoittelemaan yli 16-vuotiaat. Tätä nuoremmat vain huoltajan tai tutun aikuisen seurassa. Nuoret 12-15-vuotiaat voivat kysyä ryhmänsä ohjaajilta suosituksen päästä harjoittelemaan vapaavuoroille itsenäisesti. Valvomaan tulevilta aikuisilta ei peritä vapaavuoromaksua. 

Jäsenyys (ent. harjoittelupassi)

Kuinka laskutus toimii?

Harjoittelupassista saat laskun joka kuukausi. Kun tilaat jäsenyyden maksat samantien ensimmäisen kuukauden. Ensimmäinen lasku tulee postitse ja se on tasauslasku.

Kehotamme tekemään tämän laskun pohjalta elaskun. E-laskusopimuksen voit tehdä verkkopankissasi ensimmäisen laskun tiedoilla (tarvitset laskun viitenumeron). Muista myös maksaa tuo ensimmäinen lasku kun olet tehnyt elaskusopimuksen. Nyt laskut tulevat suoraan verkkopankkiisi ja voit asettaa laskut veloitettavaksi hyväksymisesi jälkeen tai suoraan tililtäsi.

Perheestämme on tulossa monta lasta harrastamaan, kuinka toimin?

Ajanvaraustunnuksilla voi tehdä varauksia vain yhdelle henkilölle, joten tarvitsette tunnukset kaikille jotka ovat tulossa harrastamaan. Koska kunkin tunnuksen spostiosoitteen tulee olla yksilöllinen suosittelemme käyttämään monista spostipalveluista (ainakin Gmail, Hotmail, Live, Outlook) löytyvää + ominaisuutta tunnusten luomiseen. Siinä esim. osoitteeseen testi+lapsi@gmail.com osoitteeseen lähetetyt viestit tulevat spostiluukkuun testi@gmail.com. Näin saatte tehtyä useita tunnuksia yhden spostin alle.

Jos teiltä on tulossa kolme perheenjäsentä kannattaa ottaa yhteyttä toimistoon ja sanoa, että haluatte perhepassin jonka kuukausihinta on 130€/kk. Siihen voi liittää yhteensä 5 perheenjäsentä.

Voinko maksaa Smartumeilla tai muilla etusetelipalveluilla?

Kyllä voi! Meille käy tällä hetkellä seuraavat etusetelipalvelut:

  • Smartum
  • Edenred
  • ePassi

Maksaminen tapahtuu kaikkein helpoiten verkkomaksun kautta. Laittakaa suorituksen tietoihin minkä kuun laskua olet maksamassa. Voit maksaa kuukausia myös etukäteen. Mobiilimaksujen kanssa maksakaa maksu ja laittakaa ruutukaappaus toimistolle. Jos sinulla on seteleitä, niin kannattaa olla toimistoon yhteyksissä, niin varmistetaan että annatte ne oikealle henkilölle. Jos haluatte maksaa kortilla, niin olkaa samoin yhteyksissä toimistoon.

Ajanvaraustunnusten nimi on väärä. Voinko muuttaa profiilini asetuksia?

Kyllä voit! Muutettavat asetukset löytyvät Avoinna24:n Omat sivut -välilehden Oma profiili -sivulta. Sellainen huomio vielä, että me emme oi toimiston puolelta vaihtaa teidän tunnusten nimeä.

Mitä jos muutan paikkakunnalta pois?
Harjoittelupassin voi tällöin perua veloituksetta. Ei kannata muuttaa kun täällä on niiiiin hyvät harjoittelumahdollisuudet :). Ota yhteyttä toimistoon.
Jäsenyyden päättäminen

Jäsenyyden voi irtisanoa milloin vain, kunhan olette meihin yhteyksissä asiasta.

Jäsenyydessä on kolmen kuukauden koeaika jolloin sen voi perua ilman irtisanomismaksua. Tämän jälkeen perimme 95€ irtisanomismaksun jäsenyyden irtisanomisesta kesken 12kk määräaikaisuutta. Määräaikaisuuden päätyttyä jäsenyyden voi irtisanoa milloin vain kuluvan laskutuskauden päätteksi.

Painavasta syystä, kuten paikkakunnalta muutto tai elämäntilanteen merkittävä muutos, passin voi perua luonnollisesti ilman peruutusmaksua.

Opiskelijoiden jäsenyydessä ei ole määräaikaisuutta.

Mitä jos harrastusinto loppuu?
Ei hätää! Tantereella on lukuisia eri lajeja aina parkourista ilma-akrobatiaan ja trampoliinista joogaan. Aina voi vaihdella lajia! Lisäksi passin voi perua, ks. kohta “Voiko passin irtisanoa kesken sopimuskauden?”
Voinko jäädyttää passin yli kuukauden ajaksi?
Yli kuukauden jäädyttämiset painavista syistä ovat mahdollisia. Tämä kuitenkin siirtää 12kk sopimuksen päättymispäivää jäädytyksen verran (eli jos sopimus päättyy alunperin 1.9.2016 ja jäädytätte kolmeksi kuukaudeksi, niin passin päättymispäivä siirtyy 1.12.2016.). Ota yhteys toimistoon.

Onko meillä harrastaminen kallista? Ei ole, vaikka kävisit vain kerran viikossa! Katso kuva missä meidän hintaa vertaillaan muihin harrastuksiin.

Varatun tunnin peruminen

Varasin paikan tunnille enkä pääsekään osallistumaan. Mitä tehdä?

Tunnin voi perua ajanvarausjärjestelmästämme kuusi tuntia ennen tunnin alkamista. Peruthan tunnin kuitenkin mahdollisimman aikaisin, niin jonossa olevat pääsevät tilallesi.

Jos et pääse varaamallesi tunnille yllättäen (sairastapaus, lumivyöry tukki tien tms.), ilmoita asiasta ja poisjäännin syystä Tantereen toimistoon (045 892 7302) tekstiviestillä. Jos jätät toistuvasti saapumatta paikkavaraukselle ilman syytä, niin voitte odottaa soittoa ja keskustelua, että mitäs mitäs.

Entä jos pääsen jonosta ryhmään, mutta en enää pääsekään harjoituksiin?
Toivomme, että perutte myös jonosijanne, kun tiedätte, että ette pääse ryhmään. Jos tieto paikasta ryhmässä tulee liian lyhyellä varoitusajalla, etkä saavu paikalle, voit ilmoittaa Tantereen toimistoon (045 892 7302).

Meidän salin löytäminen ja yhteydenotot

Mistä ja miten löydän Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harjoitussalin?

Harjoittelutila on Seppälässä osoitteessa Ahjokatu 12. Tiloihin pääsee Seppäläntien puolelta.

Mihin voi parkkeerata?
Harjoitustilan eli Tantereen edestä löytyy runsaasti parkkitilaa. Ahjokadun toisella puolella myös jättimarketin ilmainen parkki.
Miksi puhelimeen ei vastata?

Puhelimella on tietyt ajat jolloin sitä päivytstetään. Voit käydä tarkistamassa täältä mihin aikana puhelimen päässä on joku LINKKI.  Mikäli puhelimeen ei vastata puhelinvastausaikana, puhelinpäivystäjä soittaa sinulle takaisin heti kun ehtii. Puhelimen päässä oleva henkilö (Hattu) tekee kaikenlaisia muitakin hommia päivisin, kuten on mukana tapaamisissa, ohjaa työpajoja ja käy syömässä. Suosittelemme lähettämään tekstiviestiä perään asiastanne, jos puhelimeen ei vastata.

Voiko meillä pitää parkour- tai sirkussynttärit?

Kyllä voi! Synttäriohjelma koostuu perinteisesti ohjatusta ja vapaammasta hauskanpidosta joko parkourin tai sirkuksen parissa. Synttäreiden hinta on 160€/230€ (sis. ALV 10%). Lisätietoja täällä.

Voiko meidän tiloja vuokrata?

Voi! Kysy lisää tuottajaltamme Suvilta:

Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15, mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee)

Voitteko tulla vetämään työpajaa tai voidaanko me tulla sinne osallistumaan työpajaan? Minkä ikäisille?

Kyllä voi ja aivan kaiken ikäisille! Meiltä on harva se päivä joku ohjaaja vetämässä jotain parkour- tai sirkustyöpajaa.

Kysy lisää tuottajaltamme Suvilta:

Suvi Ekroos, tuottaja
suvi.ekroos[at]parkourakatemia.fi
050 427 0827 (arkisin klo 10-15, mainitsethan yhteydenotossa paikkakunnan, jota asia koskee)