Open Stage

Mikä OPEN STAGE?

Open Stage tarkoittaa että kuka tahansa voi ilmoittautua esiintymään! Tule yksin tai kaverien tai vaikkapa perheen kanssa, olipa lajisi sitten akrobatia, parkour, jongleeraus, klovneria, tanssi, lapiointi, sivakointi tai ihan mikä vaan, olitpa sitten harrastanut vuoden tai kymmenen vuotta tai aloittanut eilen. Kynnys on matala, katto korkea ja tunnelma huipussaan!

Järjestämme Open Stagen aina syyskauden loppupuolella marras-joulukuun vaihteessa.

Open Stage 2021

Vuoden 2021 Open Stage järjestetään 11.12.2021 klo 16:00. Olemme kuluneen vuoden aikana rakentaneet sirkus-salistamme esitystilan ja tapahtuma tulee olemaan tuon tilan ensiesittäytyminen. Meillä on nyt kiinteä katsomo ja kunnon valot valmiina katossa, huhhuh!

 

Ilmoittaudu esiintyjäksi

Ilmoittaudu esiintyjäksi, tiedustele käytettävissä olevaa välineistöä ja ratkaise muut mieltä askarruttavat kysymykset lähettämällä sähköpostia hattu@sirkuskoulu.fi. Kerro esityksesi laji, taustamusiikki (jos on) ja suurinpiirteinen kesto.
Esitykset korkeintaan 3min.

Tervetuloa mukaan, tulitpa katsomaan, kokeilemaan tai esiintymään tai vähän kaikkea! Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja ikärajaton, lukuunottamatta kokeilutunteja jotka suunnattu yli 18-vuotiaille.