Aikataulu

Tunnit pyörivät ympäri vuoden:

Kevät lukujärjestys vko 2 – vko 21
Kesä lukujärjestys vko 23 – vko 30
Syksy lukujärjestys vko 32 – vko 51

Jäsenyyden hinta

Ensimmäinen kuukausi 26€ (norm. 49€) voimassa 31.5.2024.

Tämän jälkeen kuukausi hinta on 49€

Perhejäsenyys 3-5 hlö (140€ / kk)

Missä treenataan?

Ulkoharjottelu kautena maanantain ja torstain parkour ryhmien ulkoharjoittelupaikat löydät tältä sivulta. Muut ryhmät harjoittelevat aina sisällä Jyväskylän Parkour Akatemian harjoittelusaleissa osoitteessa Ahjokatu 12.

Jäsenyydestä

Jäsenyys on 12kk:n määräaikainen sopimus. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana yksi kuukausi kerrallaan.

Kaikissa jäsenyyksissä on 3 kuukauden koeaika, jolloin sen voi perua ilman irtisanomismaksua. Tilaamalla jäsenyyden hyväksyt jäsenyyden käyttöehdot. Lue jäsenyyden käyttöehdot täältä.

Jäädyttäminen: Harrastajalla on yhteisesti todettu oikeus jäädyttää jäsenyys yhden kuukauden ajaksi, kerran kahdentoista kuukauden jaksossa. Kun jäsenyys on jäädytettynä, harjoitteluoikeutta ja maksuja ei tältä ajalta ole.

Kysyttävää harrastamisesta? Saatat löytää vastauksen usein kysytyistä kysymyksistämme.

Jäsenyyden peruminen onnistuu spostitse toimisto[@]parkourakatemi.fi

Peruutusehdot

Kaikissa jäsenyyksissä on 3 kuukauden koeaika, jolloin sen voi perua ilman irtisanomismaksua

  1. Lasten ja aikuisten jäsenyydet voi perua kesken määräaikaisuuden koeaikana veloituksetta, eli ilman perumismaksua. Koeaika on 3kk jäsenyyden alkamispäivämäärästä. Tämän jälkeen tehdyistä määräaikaisten jäsenyyden peruutuksista veloitetaan perumismaksu 95e. Määräaikaisuuden päätyttyä peruminen on veloitukseton ja astuu voimaan seuraavan laskutuskuukauden alusta. Tietyissä erikoistapauksissa POK voi yksipuolisesti päättää, että perumismaksua ei tarvitse maksaa. Näitä erikoistapauksia ovat esimerkiksi pysyvä (yli 6kk) paikkakunnalta pois muuttaminen tai harrastuksen estävä loukkaantuminen, jota vastaan on esitettävä lääkärintodistus.
  2. Opiskelijoiden jäsenyyksissä on kuukauden koeaika, eli jäsenyyden voi laittaa päättymään ensimmäisen kuun loppuun. Koeajan jälkeen opiskelijoiden jäsenyyksissä on kuukauden irtisanomisaika.
  3. Peruminen astuu voimaan päivästä, jolloin siitä sähköpostitse tai puhelimitse ilmoitetaan. Jo perittyjä maksuja ei harrastajalle takautuvasti hyvitetä. Jäsenyyksien peruminen tehdään sähköpostitse (jyvaskyla[at]parkourakatemia.fi) tai soittamalla Parkour Akatemian ja Jyväskylän Sirkuskoulun toimiston numeroon 045 892 7302 (ma-pe klo 12-16).

 

Lisätietoja

Ryhmien yksityiskohtaiset tiedot löytyvät ilmoittautumisen yhteydestä.

Lisätietoja sähköpostilla rehtori@parkourakatemia.fi tai 045-892 7302 (ma-to klo 11-15)

Jyväskylä Parkour Akatemia ja sirkuskoulu

Liikunta on ihmisen luontainen olemisen tapa sekä oppimisen keino.

Parkour Akatemia toteuttaa Jyväskylässä liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa niin lapsia kuin aikuisiakin liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkour ja sirkustunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Tunnit rakentuvat erilaisista peleistä sekä parkourille ja sirkukselle ominaisista tekniikkaharjoituksista. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin ja sirkuksen henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Harjotusten vaikeutta muokataan aina oppijan tasolle sopivaksi ja kilpailun puuttuminen luo vapaan harjoitteluilmapiirin, jossa virheiden tekeminen ei jännitä – oikeastaan sitä ei edes ajattele. Tunneilla pääsee harjoittelemaan myös ulkona!

Jyväskylän Parkour Akatemian harjoittelusali on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta.

Yhteystiedot

Jyväskylä Parkour Akatemia ja sirkuskoulu
Ahjokatu 12
40320  Jyväskylä
toimisto@parkourakatemia.fi
Puh. 045 892 7302 (ma-to klo 11-15)