Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

Alkuun lyhyesti meidän toimintaa ohjaavista arvoistamme. Tämä on yksinkertaista:

  • YHTEISÖ – meillä pääsee mukaan osaksi porukkaa. Kaikki ovat samalla viivalla ja kilpailemisen sijaan pidämme porukalla hauskaa liikkuessa.
  • KIVAA – liikkumisen ja treenaamisen pitää olla kehittävää ja porukkaa ryhmäyttävää. Tärkein osa siinä kuitenkin on että meillä on kivaa sitä tehdessä. Me treenaamme pitämällä hauskaa.
  • SINULLE – Haluamme tarjota kokemuksen mielekkäästä liikkumisesta mahdollisimman monelle suomelaiselle. Tämä kokemus elää vahvana meidän ohjaajissa, jotka kokevat paloa jakaa sitä eteenpäin.
  • LAJIT – Edistämme parkouria, akrobatiaa ja sirkuslajeja suomessa tarjoamalla mukaan pääsyn mahdollisimman monelle ja työllistämällä alan ammattilaisia

 

Haluatko tulla mukaan treenaamaan?

Kysymyksiä & vastauksia

Kuka voi harrastaa parkouria?
Parkouria voi harrastaa kuka tahansa! Tuntitarjontamme alkaa pikkuapinoista (3-6 -vuotiaat) ja päättyy aikuisten tunteihin. Ohjattu tunti on mainio ja turvallinen tapa tutustua lajiin.
Miten pääsen aloittamaan parkourin harrastamisen?
Turun Parkour Akatemian tunneille ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmässämme. LINKKI.
Mistä näen Turun Parkour Akatemian tuntitarjonnan?
Turun Parkour Akatemian lukujärjestyksestä näet kaikki viikon aikana pyörivät vakituiset ryhmät. LINKKI
Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät joihin haluan, ovat täynnä?
Kannattaa ilmoittautua varasijalle. Varasijoilta on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä ryhmään. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, saat asiasta tiedon sähköpostitse.

Varasijalla olevat saavat myös aina infoa tulevista kursseista ja leireistä ensimmäisten joukossa.

Mitä tarvitsen varusteiksi?
Sisätreeneihin soveltuvat sisäliikuntavaatteet ja sisäliikuntakengät. Ulkotreeneihin varustaudutaan aina sään mukaan. Vesipullo on hyvä olla mukana aina treeneihin tultaessa.
Ovatko osallistujat vakuutettuja?
Parkour-tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin sattuu ja sellasia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.
Entä jos en ole varma haluanko jatkaa harrastusta?

Voit perua osallistumisesi ilmoittamalla siitä turku[at]parkourakatemia.fi. Ilmoittautumis- ja peruutusehtomme löydät täältä.

Kuinka maksaminen toimii?
Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan toivottu maksutapa. Kausi maksetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla, laskulla tai liikuntaseteleillä (vain perheet ja aikuiset).
Saako väliin jääviä harjoituksia korvata?
Sairastapauksien tai muiden poissaolojen jälkeen menetettyjä harjoituksia voi korvata viikon muissa saman ikäryhmän harjoituksissa, mikäli ryhmässä on tilaa. Korvaus täytyy aina varmistaa toimistoltamme etukäteen.
Miten löydän Parkourverstaalle?
Harjoittelusalimme sijaitsee Lonttisissa osoitteessa Helsinginkatu 21. Samassa rakennuksessa toimii mm. Elämän sana, ja frisbeegolf-kauppa. Sisälle pääsee Helsinginkadun ja Lonttistentien kulmasta.

 

Mihin voi parkkeerata?
Salimme välittömässä läheisyydessä on huonosti parkkitilaa. Lonttistentien varrella pysäköinti on parkkikiekollista, Lonttisissa vapaa pysäköinti.
Miksi puhelimeen ei vastata?

Toimiston puhelin (045 653 0279) on avoinna vain arkisin MA-TO klo 18-20. Mikäli puhelimeen ei vastata edellä mainittuna ajankohtana, puhelinpäivystäjä soittaa sinulle takaisin heti kun ehtii.

Voiko Parkourvestaan tiloja vuokrata?
Tilamme ovat vuokrattavissa vapaina aikoina kalenterimme ulkopuolella. Kysy lisätietoja toimistoltamme!