ILMOITTAUDU

Syyskausi

Varaa paikkasi viimeistään 10.8. klo 23:59 mennessä niin et menetä -15 € ennakkovaraajan etua syksyn kausimaksusta ja samalla varmistat paikan juuri teille sopivasta ryhmästä.

UUTTA: Ilmoittaudu kerralla koko lukuvuodelle. Imoittautuessasi syksyn ryhmiin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti seuraavalle kevätkaudelle, eikä sinun tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista kausien välillä!

Kaudet laskutetaan erikseen ja voit perua kevätkaudelle osallistumisen ilmoittamalla siitä meille 30 päivää ennen uuden kauden alkamista jolloin ilmoittautuminen tulevalle kaudelle perutaan ja kausimaksua ei tarvitse maksaa.


Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja ilmoittaudu!

Lapset ja perheet:

Aikuiset:
Harjoittelupassilla voit osallistua kaikille aikuisten viikkotunneille sekä vapaavuoroille. Aikuisten viikkotunnit pyörivät lähes ympäri vuoden.

Turun Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa Turussa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Turun Parkour Akatemian tilat on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta.

Syyskauden 2023 tiedot:
21.8.- 17.12.2023

Loma-ajat, jolloin ei ole tunteja:
Syysloma 16.-22.10.2023
Itsenäisyyspäivä 6.12.2023

Kesäkausi 2023

  • Kesäkausi 5.6-27.7.
  • Harjoitukset järjestetään ulkona sään salliessa, lukuunottamatta keskiviikon pikkuapinat-ryhmää, joka on aina sisällä. Harjoittelupaikat ovat Turun keskustan alueella, tarkat paikat tiedotetaan toukokuussa ja tämän jälkeen löydät ne ulkoharjoittelu-sivulta.
  • Ryhmien hinnat ja yksityiskohtaiset tiedot löytyvät ilmoittautumisen yhteydestä.
  • Lisätietoja sähköpostilla turku@parkourakatemia.fi

Ilmoittaudu ryhmiin

Lapset (7-12 v)

Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Lasten ryhmät harjoittelevat kesäkaudella ulkona.

Nuoret (13-15 v)

Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoiden lisäksi turvallisen, vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan harrastamisen opetteluun. Tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Nuorten ryhmä harjoitteleva kesäkaudella ulkona.

Perheryhmät (4-8 v + Aikuinen)

Perheparkour on tarkoitettu 4-8-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja aikuinen pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen sekä parkourin perustaitoja ja aikuiset pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Kesäkauden harjoitukset ovat ulkona.

Pikkuapinat (4-6 v)

Pikkuapinoissa opitaan liikunnallisia perustaitoja keskittyen peleihin, leikkeihin ja seikkailuratoihin. Samalla pikkuapinat oppivat parkourin perusliikkeitä ja ryhmässä etsitään yhdessä uusia luovia tapoja liikkua ympäristössä. Harjoitukset ovat aina sisällä!

Kesäkauden lukujärjestys

Yhteystiedot

Turun Parkour Akatemia & Sirkuskoulu
Helsinginkatu 21
20100 TURKU
turku@parkourakatemia.fi
045 653 0279 (ma-to klo 9.00-11.00)