ILMOITTAUDU

Turun syksyn ilmoittautuminen on auki! -35€ alennus kausimaksusta 31.5. klo 12 asti.
Ilmoittaudu harrastukseen täältä tai ota meihin yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Syyskausi

19.08. – 15.12.2024

Klikkaa alta oikeaa ikäryhmää, tarkista paikkatilanne ja ilmoittaudu mukaan

 

Aikuiset

Harjoittelupassilla voit osallistua kaikille aikuisten viikkotunneille sekä vapaavuoroille. Aikuisten viikkotunnit pyörivät lähes ympäri vuoden.

 

Kesäkausi

20.5. – 30.6.2024

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja ilmoittaudu mukaan!

Harjoitukset järjestetään ulkona sään salliessa, lukuunottamatta maanantain ryhmiä, jotka ovat aina sisällä. Harjoittelupaikat ovat Turun keskustan alueella, tarkat paikat tiedotetaan toukokuussa ja tämän jälkeen löydät ne ulkoharjoittelu-sivulta.

Turun Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa Turussa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Turun Parkour Akatemian tilat on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta.

Yhteystiedot

Turun Parkour Akatemia & Sirkuskoulu
Helsinginkatu 21
20100 TURKU
turku@parkourakatemia.fi