ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu harrastukseen täältä tai ota meihin yhteyttä ja tule kokeilemaan!

UUTTA!


Kevätkausi

 

Kevätkausi alkaa 15.1. ja päättyy 19.5.2024
Hiihtoloma 19.-25.2.2024
Pääsiäisloma 26.3.-1.4.2024

 

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja ilmoittaudu!

Lapset ja perheet:

Aikuiset:
Harjoittelupassilla voit osallistua kaikille aikuisten viikkotunneille sekä vapaavuoroille. Aikuisten viikkotunnit pyörivät lähes ympäri vuoden.

Turun Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa Turussa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Turun Parkour Akatemian tilat on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta.

Yhteystiedot

Turun Parkour Akatemia & Sirkuskoulu
Helsinginkatu 21
20100 TURKU
turku@parkourakatemia.fi
045 653 0279 (ma-to klo 9.00-11.00)