Synttärit

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour-synttärit Turun salillamme osoitteessa Helsinginkatu 21, 20100 Turku. Synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja alempana!

Syyskaudella 2023 ja kevätkaudella 2024 synttäriaikoja on saatavilla sunnuntaisin klo 13:00-15:00, klo 15:15-17:15 ja klo 17:30-19:30. Synttärit ovat hyvin kysyttyjä, joten muistattehan varata omanne ajoissa!

Synttäreiden varaaminen

Täyttäkää ja lähettäkää sivun alaosassa oleva lomake, ja synttärikoordinaattorimme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Huomaattehan että tiedustelemanne aika ei ole varattu ennen koordinaattorilta saatua vahvistusta! Varmistattehan että sähköpostiosoitteenne on varmasti oikein lomakkeella.

Lisätiedustelut : tiia.buckman@parkourakatemia.fi. Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee. Synttäripuhelinpalvelu keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226.

 

 

Hinnasto
Osallistujamäärä Ohjaajia   Hinta
1-12 osallistujaa yksi   160 € (sis.10%alv)
13-24-osallistujaa kaksi   230 € (sis.10%alv)
Ohjelma ja tarjoilu

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua parkouria
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (toiminta on valvottua)
  • 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan. Toivomme, että ennen ohjausta ei lasten synttäreillä tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa), sillä nämä eivät tue jaksamista tai keskittymiskykyä. Urheilujuomaksi sopii kaikista parhaiten vesi.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita. Huomioikaa, että tarjoilutilamme ovat pieniä ja sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille.

Parkour ei vaadi osallistujilta erityisvarusteita – tavalliset liikuntavaatteet riittävät, ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Parkouraaminen on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Osallistujat eivät ole puolestamme vakuutettuja synttäreiden aikana. Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat turvallisuudesta parhaansa mukaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina. Ohjaajat huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, ja ottavat huomioon että osallistujat eivät välttämättä ole koskaan kokeilleet parkouria.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.