Synttärit

Järjestä ikimuistoiset parkour-synttärit! Parkoursynttärit pitävät sisällään vauhtia, leikkejä, seikkailuja ja luovaa liikkumista.

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:
n. 45 minuuttia ohjattua parkouria
n. 30 minuuttia vapaata tekemistä valvotusti ohjaajan toimesta
n. 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia, jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluista.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita.

Ohjaajamme ovat valmiita vastaanottamaan synttäriseurueen n. 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Mahdolliset lahjojen vaihdot yms. kannattaa järjestää ohjatun toiminnan jälkeen, jotta se ei vie aikaa salissa tapahtuvalta ohjaukselta. Parkour-synttäreille sopii urheilujuomaksi parhaiten vesi. Toivomme, että lasten synttäreillä ei tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) ennen ohjausta, sillä nämä eivät edistä jaksamista/keskittymiskykyä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole lajeja koskaan kokeilleetkaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina.

Synttärit pidetään Turun Parkour Akatemialle osoitteessa Helsinginkatu 21.

Synttäreiden varaaminen

Synttäriaikoja on tarjolla syksyllä 2022 sunnuntaisin klo. 13.00-15.00 ja 15.30-17.30. Tammikuusta 2023 tarjolla on synttäriaikoja sunnuntaisin klo. 13-15, 15.15-17.15 ja 17.30-19.30. Kysy lisää tiia.buckman@parkourakatemia.fi. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, mainitsethan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.

Synttäreiden kokonaiskesto on 2 tuntia. Ohjaaja on valmiina vastaanottamaan seurueen n. 15min ennen juhlien alkua. Osallistujat eivät ole synttäreiden aikana vakuutettuja Parkour Akatemian toimesta. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa kaikki eivät ole välttämättä parkouria koskaan kokeilleet.

 

 

Hinnasto
Osallistujamäärä Ohjaajia   Hinta
1-12 yksi   160 € (sis.10%alv)
13-24-osallistujaa kaksi   230 € (sis.10%alv)
Ohjelma ja tarjoilu

Ohjelma
Ohjelma suunnitellaan synttäriseurueen iän mukaan. Tyypillisiä sisältöjä ovat alkulämmittelyt, pelit/leikit, radat, ryhmähaasteet sekä parkourtekniikkaharjoittelu. Urheilujuomana parhaiten toimii vesi. Sokerisia elintarvikkeita (karkkeja/limsaa) tulisi nauttia vasta ohjatun toiminnan jälkeen, sillä sellaiset heikentävät keskittymistä yhteiseen tekemiseen.

Tarjoilut
Synttäreiden aikana voidaan nauttia tilaajan järjestämästä tarjoilusta, jota varten saa käyttöön pöydän, tuoleja ja muutamia tarjoiluastioita. Tarjoiluissa kannattaa suosia yksinkertaista syötävää & juotavaa. Tarjoilulle ja muulle ei-liikunnalliselle ohjelmalle, kuten lahjojen jaolle, paras vaihe on ohjatun toiminnan jälkeen, osana vapaata toimintaa.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.