Synttärit

Järjestä ikimuistoiset parkour-synttärit! Parkoursynttärit pitävät sisällään vauhtia, leikkejä, seikkailuja ja luovaa liikkumista.

Parkour-synttäreiden kesto on kaksi tuntia. Ensimmäinen tunti on ohjattua toimintaa, ja toinen herkuttelua sekä vapaata toimintaa parkour-salilla ohjaajan valvonnassa.

Synttärit pidetään Turun Parkour Akatemialle osoitteessa Helsinginkatu 21. Synttäreitä on myös mahdollista järjestää ulkosalla – ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva paketti.

Synttäreiden varaaminen
Synttäriaikoja on tarjolla ensisijaisesti sunnuntaisin aikavälillä 13.00-18.00. Kalenteria eteenpäin kelaamalla löytyy vapaat sunnuntai-ajat. Muita päiviä ja aikoja voi tiedustella erikseen sähköpostitse osoitteesta turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi

  • Valitse Varaa aika palveluun, jonka jälkeen Synttärit.
  • Varauspyynnöstä tulee käydä ilmi 1), ryhmän koko ja ominaisuudet 2) laskutusosoite 3) sekä ohjelmaan ja valmisteluihin liittyvät toiveet.
  • Automaattisen varausvahvistuksen jälkeen saat parin päivän sisällä vielä varsinaisen varausvahvistuksen.

Saliaika on rajattu kahteen tuntiin. Aula ja pukuhuoneet ovat käytössä myös ennen ja jälkeen. Vastaanotto aloitetaan viimeistään 15 minuuttia ennen varattua aikaa. Osallistujat eivät ole synttäreiden aikana vakuutettuja Parkour Akatemian toimesta. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa kaikki eivät ole välttämättä parkouria koskaan kokeilleet.

Jos haluat ensin vastauksia kysymyksiisi tai tarkemmin räätälöidyn tapahtumapaketin, pistä sähköpostia osoitteeseen turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi

 

Hinnasto
Osallistujamäärä Ohjaajia Hinta PkA:n harrastajille Hinta muille
alle 13 osallistujaa yksi 132 € (sis.10%alv) 143 € (sis.10%alv)
13-24-osallistujaa kaksi 187 € (sis.10%alv) 198 € (sis.10%alv)
Ohjelma ja tarjoilu

Ohjelma
Ohjelma suunnitellaan tapauskohtaisesti tilaajan ja/tai synttärisankarin toiveiden mukaan. Tyypillisiä sisältöjä ovat alkulämmittelyt, pelit/leikit, radat, ryhmähaasteet sekä parkourtekniikkaharjoittelu. Urheilujuomana parhaiten toimii vesi. Sokerisia elintarvikkeita (karkkeja/limsaa) tulisi nauttia vasta ohjatun toiminnan jälkeen, sillä sellaiset heikentävät keskittymistä yhteiseen tekemiseen.

Tarjoilut
Synttäreiden aikana voidaan nauttia tilaajan järjestämästä tarjoilusta, jota varten saa käyttöön pöydän, tuoleja ja muutamia tarjoiluastioita. Tarjoiluissa kannattaa suosia yksinkertaista syötävää & juotavaa. Tarjoilulle ja muulle ei-liikunnalliselle ohjelmalle, kuten lahjojen jaolle, paras vaihe on ohjatun toiminnan jälkeen, osana vapaata toimintaa.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.