Vapaa­vuorot

Vapaavuoroilla pääset liikkumaan itseksesi tai kaveriporukassa, ja tekemään kiinnostavia juttuja omilla ehdoillasi! Vapaavuorot soveltuvat kaikentasoisille. Voit fiilistellä yksittäistä haastetta, innostua muiden keksimistä kuvioista tai pyöriskellä kiireettä esteviidakossa ja permannolla. Vapaavuorot eivät ole ohjattua toimintaa, mutta paikalla on aina valvoja, joka tarjoaa mielellään apukäsiä tai inspiraatiota kaikille osallistujille.

Tarkista vapaavuorojen ajat alla olevasta varauskalenterista! Vapareille kannattaa myös ilmoittautua saman kalenterin kautta.

 

 

Vapaavuorolle ilmoittautuminen ja hinnasto

Tulevat vapaavuorot löydät varauskalenterista sivun alareunasta tai tästä linkistä.

Ohjeet ilmoittautumiseen:

 • Valitse 1 Aloita valitsemalla palvelu > Vapaavuoro
 • Valitse kalenterista vapaavuoro, jolle haluat ilmoittautua ja syötä tietosi.

Hinnasto

Turun Parkour Akatemialla on käytössä vain korttimaksu. Käteisellä EI voi maksaa vapaavuoroja.

Kertamaksut
5 € jäsenet & alennusryhmät*
7 € perushinta

Sarjalippu, 10 kertaa
40 € jäsenet & alennusryhmät* (4 €/krt)
55 € perushinta (5,5 €/kert)

Perhelippu
10 € aikuinen ja lapsi
+ 2 €/lisäperheenjäsen (aikuinen tai lapsi)

*alennusryhmät: alle 18 v; opiskelijat; siviilipalveus- & varusmiehet; parkourohjaajat (VOK/ADAPT)

Harjoituspassilaisille vapaavuorot ovat ilmaisia.

Ohjeet kävijälle
 1. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua vapaavuoroille vain huoltajien läsnäollessa tai erillisellä luvalla.
 2. Ulkovaatteet ja -kengät jätetään pukuhuoneiden puolelle tai naulakkoon. Arvotavarat kannattaa ottaa mukaan salin puolelle.
 3. Salissa harjoittelu tapahtuu puhtailla kengillä!
 4. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle. Mikäli käyt viikkotunneilla, mainitse ryhmäsi maksaessasi, niin saat vuoron alehintaan. Mikäli olet lunastanut sarjalipun valvoja merkkaa käyntisi sarjalippulomakkeeseen.
 5. Vapaavuorovalvoja auttaa sinua mielellään mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä, kuten wc:n löytämisessä tai harjoitusvälineiden järjestämisessä. Älä epäröi kysyä!
 6. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.
 7. Lämmittele asianmukaisesti ennen haastavampia suorituksia. Kunnioita omaa taitotasoasi, äläkä saata itseäsi tai muita osallistujia vaaraan uhkarohkeudella ja rämäpäisyydellä.
 8. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Esteitä tulee aina nostaa niitä liikutettaesa, jotta liukuesteet eivät vahingoitu! Älä aseta esteitä siten, että ne kaatuilevat tai liukuvat niitä käytettäessä.
 9. Salin seinissä ja katonrajassa on rakenteita (mm. sprinkleriputkia, kipsilevyseiniä), jotka eivät sovellu parkouriin. Rakenteiden käyttäminen voi johtaa niiden pettämiseen ja hajoamiseen, mikä aiheuttaa myös loukkaantumisvaaran. Kysy valvojalta, jos et ole aivan varma siitä, onko kyseinen rakenne parkouriin sopiva.
 10. Huomioi muut harrastajat ja kunnioita heidän harjoittelurauhaansa, jotta kaikille jää hyvä mieli treeneistä!
 11. Mukavia vapaavuorohetkiä kaikille!

Varauskalenteri