Ohjaajat

Turun Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjaustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.

Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan treenaamaan? Lue lisää ilmoittautumisesta.

Kaisa Liesmäki

Kaisa Liesmäki

Turun Akatemian rehtorina toimivan Kaisan innosti parkouriin mukaan lajin monipuolisuus, yhteisöllinen meininki ja ryhmähaasteet. Kaisa haluaa liikunnan olevan hauskaa ja innostavaa niin lapsille kuin aikuisille – ja tällaisena hänen parkourin ohjauksensa toteutuukin! Kaisan toive on, että harrastajat huomaavat kuinka kehonhuolto ei olekaan tylsää!

Rehtorin töiden ja ohjaamisen ohella Kaisa työskentelee fysioterapeuttina, uimaopettajana ja eräoppaana. Vapaa-ajallaan Kaisa parkourin lisäksi kiipeilee, juoksee poluilla ja liikkuu luonnossa.

IG kaisaseikkailulle

Ville "Visiiri" Leppänen

Ville "Visiiri" Leppänen

Visiiri kuuluu kokeneimpiin parkour-ammattilaisiin ja yhteisöaktiiveihin Suomen parkour-skenessä. Ville on lähtöisin Jyväskylästä, jossa hän vuodesta 2009 alkaneen ohjaajauransa lisäksi on opiskellut liikuntatieteitä Jyväskylän Yliopistossa. Parkour-kokemustaan hän on kartuttanut kotimaan spottien lisäksi ulkomailla mm. Tanskassa Gerlevin opistossa sekä treenireissuilla Saksassa ja Ranskassa paikallisten parkourryhmien parissa.
 
Visiiri ohjaa aikuisten tunteja ja aktiiviryhmää. Ohjauksessa hänelle on tärkeää yhteisöllisyys, tutkiskeleva lähestyminen, kova treenimentaliteetti sekä leikillisyys ja luovuus. Tosissaan tehdään, muttei liian vakavasti!
Lassi Ruutiainen

Lassi Ruutiainen

Lassi toimii Turun Parkour Akatemian vararehtorina. Hän organisoi aikuisten harrastustoimintaa ohjaa aikuisia ja lapsia sekä auttaa muita ohjaajia tarpeen tullen.

Lassi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja historian ja filosian opettaja. Lassin harrastuksiin kuuluu parkourin lisäksi kiipeily.

Juuso Häkkinen

Juuso Häkkinen

Juuso on koulutukseltaan viittomakielen ohjaaja ja on työskennellyt aikaisemmin erityiskoulussa koulunkäynnin ohjaajana.

Parkourin harrastaminen ja ohjaaminen alkoi siviilipalveluksen myötä Parkour Akatemialla.
“Oli kiva saada jäädä sivarin jälkeen tänne töihin. Tosi siistiä, että parkourista jäi mulle harrastus ja ammatti! Parkourissa mua viehättää se, että se on loputtoman luovaa ja haastellista. Tunneilla pitää myös olla aina hauskaa ja sopivan haastavaa.”

Viikkotuntien ohjaamisen lisäksi Juuso hoitaa erilaisia toimisto- ja käytännön tehtäviä.

Jouni Kivijärvi

Jouni Kivijärvi

Jouni vastaa leirien järjestämisestä ja salien kunnossapidosta. Hän hoitaa myös toimistohommia ja ohjaa lapsia ja nuoria. Jounin mielestä parkourissa on hienoa se, että sitä voi harrastaa missä tahansa