Ryhmät

Ryhmiä lapsille, nuorille ja perheille!

Parkour-ryhmät harjoittelevat parkour-salillamme Verstaalla osoitteessa Helsinginkatu 21 sekä ulkona Turun parhailla spoteilla alkusyksystä ja keväällä lumien sulatessa. Syyskausi alkaa 2.9.2019

Seuraavina loma-aikoina ei ole harjoituksia:

– Syysloma

Hinnasto

Tunnin kesto

Kausimaksu lapset, nuoret ja perheet

 

Kausimaksu aikuiset (Huom! pidempi kausi 14.1.-16.6.2019)

Kertamaksu* (Huom! Voimassa vain Aikuisten tunneille)

60 min

145 €

 195 €

12 €

75 min

150 €

 –

 –

90 min

155 €

 205 €

14 €

* Voit käyttää maksuvälineenä osallistuessasi kertamaksulla ohjatulle tunnilla 10-kerran vapaavuorokorttia. Ohjatusta tunnista kuluu kaksi käyntiä.

Aikuisten harjoittelupassi: 45 €/kk (kokeilukuukausi 20 €/kk) Harjoittelupassilla voit osallistua kaikkille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

ALENNUKSET

Määräalennus: Kun yksi osallistuja ilmoittautuu useampaan ryhmään samalle kaudelle, saa hän 30 € alennuksen jokaisesta lisäryhmästä.

Perheenjäsenalennus: Kun yksi osallistujista on maksanut täyden kausimaksun, saavat seuraavat perheenjäsenet 20 € alennuksen samasta kaudesta.

Opiskelija-alennus: Korkeakouluopiskelijoille 20 € alennus kaudesta.

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. 3-4 v. ja vanhempi: Perhe 4 4-6 v. ja vanhempi: Perhe 1-3 ja 5 5-7 v. ja vanhempi: Perhe 6 6-8 v. ja vanhempi: Perhe 7 8-12 v. ja vanhempi: Perhe 8
Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa tapaa liikkua arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä. 7-9-vuotiaiden ryhmät: Lapset 1 – Lapset 6 10-12-vuotiaiden ryhmät: Lapset 7 – Lapset 13 Aktiiviryhmät Aktiiviryhmät on tarkoitettu 8-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.
Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen sekä vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.
Aikuiset
Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunteja on parkourin alkeista, kehonhuoltoon ja kuntoiluun. Harjoittelupassilla voit osallistua kaikkille aikuisten tunneille ja vapaavuoroille. Tutustu harjoittelupassiin!

PARKOUR ALKEET LA 14-15.30 Parkourin alkeissa tulevat tutuksi niin kaikki  perusliikkeet kuin parkourin luova ja hauska harjoittelutapa. Perusteet opetellaan huolellisesti vaihe vaiheelta ja kohotetaan yleisesti kuntoa. Vasta-alkajien lisäksi tunti soveltuu myös jonkin aikaa harrastaneille, niille, jotka haluavat hioa perustekniikoitaan.
KUNTOPARKOUR PE 18-19.30 Kuntoparkour on hikistä ja hauskaa treeniä niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin harrastajalle. Tunnilla treenataan parkourtekniikoita hyödyntäen. Tuntisisältöinä on esimerkiksi ihaskuntoharjoittelua ja motorisia taitoja, kuten tasapainoa ja koordinaatiota. Kuntoparkour sopii parkouraajan lajinomaiseksi oheisharjoitteluksi tai kuntoilijalle koko kehon toiminnalliseksi treeniksi. Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.
AAMUTUNNIT TI 9.15-10.15 ja TO 9.00-10.00 Aamutunnilla harjoitellaan parkouria ja kehonhallinnan harjoittelua käsinseisonnasta akrobatiaan. Treenien päätteeksi voi jäädä nauttimaan kupin kahvia tai teetä. Aamutunnilta saa parhaan mahdollisen alun päivään! Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista, mutta suosittelemme lämpimästi käymään lisäksi parkourin alkeissa.
PARKOUR PERUS KE 19-20.30 Tunnilla harjoitellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä liikkeitä jokaisen oman taitotason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapa. Tunnilla tehdään lisäksi parkouria tukevaa lihaskuntoa.
NAISET MA 17.30-18.45 Naiset on nimensä mukaisesti naisten oma ryhmä kaikentasoisille liikkujille. Ryhmässä harjoitellaan parkourin perusteita ja kohotetaan kuntoa avoimessa ja hyvässä hengessä! Ei vaadi aiempaa kokemusta parkourista.
KEHONHUOLTO TI 19.30-20.30 Kehonhuoltotunnilla huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti, kehitetään liikkuvuutta ja pureudutaan monipuolisen liikkumisen perusteisiin. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, eikä vaadi aiempaa kokemusta parkourista. Suosittelemme lisäksi osallistumista parkour- ja kuntoparkourtunneille.