Ohjaajaksi Turun alueelle

Tee työtä, joka liikuttaa

Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta? TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HAE TYÖTÄ! OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ HAASTATTELUSTA SEURAAVANA ARKIPÄIVÄNÄ.

 

Meillä on tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä! Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa. Parkour Akatemia etsii Turkuun ja sen lähialueille energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Etsimme:

Ohjaajia  viikkotunneille Turkuun, Lietoon, Raisioon, Paraisille ja Kaarinaan. Ohjaustunteja on tarjolla 1-2 päivänä viikossa 2-4 tuntia kerralla. Myös mahdollisia tuurauksia arkisin iltapäivisin saattaisi olla tarjolla.
Syyskautemme ja sitä myöten ohjaustyöt alkavat elokuussa. Mainitse hakemuksessasi, mikäli sinulla on auto käytössäsi!

Koulutamme valitut ohjaajat tehtävään. Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin ja tuurauksia arkipäivisin katsotaan eduksi.

HAE TYÖTÄ TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE. OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ SEURAAVANA ARKIPÄIVÄNÄ HAASTATTELUN TIIMOILTA.

Meille töihin!

    Voit ruksata kaikki, jotka sinulle sopivat.