Kevät 2021

Poikkeusjärjestelyt koronatilanteessa

Koronatilanteen kevätkauden poikkeusjärjestelyt opetuksessa

Päivitetty 1.3.2021

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti yli 12 vuotiaiden kontaktiopetus keskeytetään toistaiseksi. Kevätkausi jatkuu yli 12 vuotiailla etäopetuksena väliaikaisesti sen aikaa kun harrastustoimintaa koskevat pandemiarajoitukset ovat voimassa. Katso alta miten eri ryhmien opetus järjestetään maaliskuussa.

 • Pikkuapinat, 7-9 v ja 10-12 v lasten ryhmät sekä alle 13 v aktiiviharrastajat: ohjatut harjoitukset jatkuvat normaaliin tapaan.
 • Nuorten ryhmät ja yli 12 v aktiivit siirtyvät etäopetukseen 1.3. alkaen.
 • Perheparkour: kaikki perheparkour-tunnit järjestetään vain pienten lasten tunteina.
 • Aikuisten kausi jatkuu etäopetuksella

Erityisjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi – palaamme takaisin normaaliin kontaktiopetukseen kun annetut viranomaisrajoitukset ja -suositukset sen mahdollistavat.

Aikuisten harjoittelu

Thinkific-kurssit
Olemme järjestäneet etäopetukset kuukauden mittaisiksi kursseiksi, joiden harjoitukset on suunniteltu kotona tehtäväksi eivätkä vaadi erityseimpää treenitilaa. Voit osallistua kotona tehtäville kursseille Zoomin kautta livenä, mutta tunnit nauhoitetaan ja nauhoitteet ovat katsottavissa aina seuraavan kuukauden loppuun asti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssit kuuluvat harjoittelupassiin – lunastusohjeet sähköpostissa tai kysy toimistosta.

Omaharjoitteluvuorot
Harjoittelupassilaiset voivat varata yksityisiä treenivuoroja parkour-saleillemme. Omaharjoittelun tueksi passilaiset saavat viikottain salilla kuvatun ja sinne suunnitellun opetusvideon. Vuorot ja varausohjeet varauskalenterissa.

Nuoret ja yli 12 v aktiivit

Etäopetus
Olemme järjestäneet etäopetukset kuukauden mittaisiksi kursseiksi Thinkific alustalaa. Ensisijainen kurssi parkour-harrastajille on Parkour ulkokurssi, mutta voit osallistua myös muille haluamillesi kursseille. Tarjonnasta löytyy 
muun muassa kehonpainoharjoittelua, käsinseisontaa ja akrobatiaa.

Voit osallistua kotona tehtäville kurssille Zoomin kautta livenä, mutta tunnit nauhoitetaan ja nauhoitteet ovat katsottavissa aina seuraavan kuukauden loppuun asti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssit kuuluvat kausimaksuun  – lunastusohjeet sähköpostissa tai kysy toimistosta.

Omaharjoitteluvuorot
Harrastajamme voivat varata yksityisiä treenivuoroja parkour-saleillemme itsenäistä harjoittelua varten. Alle 18 vuotiaat voivat varata vain heille tarkoitettuja vuoroja, jolloin salilla on henkilökuntaa paikalla. Omaharjoittelun tueksi kuvaamme joka viikko salille opetusvideon. Vuorot ja varausohjeet varauskalenterissa.

Perheparkour

Lasten ohjatut tunnit
Kaikki perheparkourtunnit on muutettu toistaiseksi lasten sisätunneiksi, joihin voi osallistua vain lapset. Osallistu sen ryhmän lasten tunnille, jolle olet ilmoittautunut. Yksittäisille tunneille ei tarvitse enää ilmoittautua erikseen.

Thinkific-kurssit
Olemme järjestäneet etäopetukset kuukauden mittaisiksi kursseiksi, joiden harjoitukset on suunniteltu kotona tehtäväksi eivätkä vaadi erityseimpää treenitilaa. Suosittelemme ensisijaisti perheparkourkurssia, mutta voit osallistua myös muille  haluamillesi kursseille. Kotona tehtäville kursseille voi osallistua Zoomin kautta livenä, mutta tunnit nauhoitetaan ja nauhoitteet ovat katsottavissa aina seuraavan kuukauden loppuun asti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssit kuuluvat kevään kausimaksuun – lunastusohjeet sähköpostissa tai kysy toimistosta.

Omaharjoitteluvuorot
Perheparkouriin ilmoittautuneet voivat varata yksityisiä treenivuoroja parkour-saleillemme. Omaharjoittelun tueksi kuvaamme viikottain opetusvideon salille. Vuorot ja varausohjeet varauskalenterissa.

Ohjeet sisäharjoituksiin:

 • Kädet pestään salille tullessa ja sieltä lähtiessä
 • Lapsia saattavia vanhempia suositellaan vahvasti käyttämään maskeja ja välttämään ylimääräistä oleskelua tiloissamme.
 • Vaihtakaa treenivaatteet yllenne mahdollisuuksien mukaan jo kotona, erityisesti KUTOMO-viikkoina (ks. alempana)
 • Saapuminen harjoituksiin
  • Sisäkaudella harjoitellaan joka toinen viikko toisessa harjoitussalissa ja joka toinen viikko toisessa. Pääsisäänkäynnin puoleisesta salista käytetään nimeä TAKOMO ja takasalista KUTOMO.
  • Takomoon tullaan ja poistutaan pääsisäänkäynnistä
  • Kutomoon tullaan ja poistutaan poikkeusjärjestelynä toistaiseksi kiinteistön takana olevasta takaovesta. Huomaathan, että sen yhteydessä ei ole sisällä odotustilaa tai erillistä pukuhuonetta. Salin puolella on säilytystilaa ulkovaatteille.
  • Pääovella on aina viikottainen lista kaikkien ryhmien salijaoista ja kartta Kutomon oven sijainnista.