Ilmoittaudu KESÄN 2022 opetusryhmiin ja leireille!

 

Ilmoittautuminen kesän 2022 ryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin käynnistyy tällä sivulla 2.5. klo 12!

Syksyn 2022 ryhmien ilmoittautumisen alkamiseen aikaa jäljellä:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Klikkaa painikkeista alta ja ilmoittaudu ryhmiin. Alempaa sivulta löytyy myös lukujärjestys ja lisää tietoa ryhmien opetussisällöistä.

Kesäkauden 2022 tiedot:
Kausi alkaa 9.5. ja kestää juhannusviikkoa edeltävälle viikolle 19.6. asti

Aikuisten harjoituspassi

Harjoittelupassilla voit osallistua kaikille aikuisten viikkotunneille sekä vapaavuoroille. Aikuisten viikkotunnit pyörivät lähes ympäri vuoden.

Ilmoittaudu leireille

Klikkaa painikkeista alta tarkistaaksesi leirien aikataulut, paikkatilanteet ja siirtyäksesi ilmoittautumaan.

Alta löydät kevään lukujärjestyksen ja lisää tietoa ryhmistä

Syksy2021
Pikkuapinat

Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Perheet ja Taaperot

Perheparkour on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. Samasta perheestä voi osallistua kaksi lasta yhden aikuisen kanssa, mutta tällöin molemmista lapsista maksetaan oma kausimaksu.

Taaperoparkour on tarkoitettu 2-4 -vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Lapsen tulisi osata kävellä, voidakseen liittyä ryhmään. Ryhmässä lapsi ja huoltaja pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Taaperoissa harjoitellaan liikkumisen perustaitoja parkourin näkökulmasta, ja huoltajat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Kurssilla pääsee liikkumaan permannolla ja patjoilla, kiipeilemään, tasapainottelemaan ja hyppimään monenlaisissa eri tilanteissa ja paikoissa salillamme.Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. Samasta perheestä voi osallistua kaksi lasta yhden aikuisen kanssa, mutta tällöin molemmista lapsista maksetaan oma kausimaksu.

Lapset

Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Aktiiviryhmä

Aktiiviryhmät on tarkoitettu 7-15-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmillä on kahdet harjoitukset viikossa.

Syksyllä käynnistyy uusi Aktiiviryhmä, joka harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo 17-19.30. Uuteen aktiiviryhmään ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmästä.

Toinen aktiiviryhmä jatkaa harjoittelua keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16-17.30. Tähän ryhmään ei ole julkista ilmoittautumista – yksityinen linkki ilmoittautumiseen on laitettu sähköpostitse nykyisille aktiiveille.