Akrobatiatunnit

Tutustu uusiin akrobatia, voltti- ja temppuryhmiin ja ilmoittaudu nyt mukaan -40 € alennuksella
Tarjous voimassa heinäkuun loppuun asti.

Lapset 7-12 v

Parkour ja temput 7-9 v: Näillä tunneilla pääset harjoittelemaan erilaisia akrobaattisia taitoja, kuten kuperkeikkoja, kärrynpyörää ja käsilläseisontaa. Treenataan yhdessä voltteja kohti!

Ilma-akrobatia Lapset 7-12 v.
Lasten ilma-akrobatia tunneilla lähdetään nollatasosta tutustumaan ilma-akrobatian erilaisiin välineisiin ja liikeisiin.

Parkour ja voltit 10-12 v:  Tässä ryhmässä treenataan parkourtekniikoiden ohella akrobatialiikkeitä ja voltteja.

Lattia-akrobatia ja voltit 10-12 v: Tunnilla harjoitellaan lattialla tehtäviä akrobatialiikkeitä, kuten käsilläseisontaa ja puolivolttia sekä perehdytään volttien perusteisiin ja variaatioihin.

Perheet

Perhetemppuiluryhmissä vanhempi ja lapsi pääsevät pitämään hauskaa yhdessä. Tunnilla harjoitellaan yhdessä erilaisia temppuja ja akrobatialiikkeitä kuten kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja ihmispyramideja, ja tehdään seikkailullisia temppuratoja.

Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. Samasta perheestä voi osallistua kaksi lasta yhden aikuisen kanssa, mutta tällöin molemmista lapsista maksetaan oma kausimaksu.

Aikuiset

Voit ilmoittautua haluamallesi akrobatiatunnille alla olevista painikkeista. Harjoituspassilla aikuisten on kuitenkin mahdollista osallistua useampaan, tai vaikka kaikille tunneille kiinteällä kuukausimaksulla. Harjoituspassi on edullisempi vaihtoehto, jos haluat harrastaa useammin kuin kerran viikossa.

 

Lattia-akrobatia ja voltit -tunnilla harjoitellaan monipuolisesti akrobatialiikkeitä, kuten erilaisia kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja, kuperkeikkoja ja voltteja. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan, eikä ennakkotaitoja tarvita.

 

Käsinseisonnan alkeet -tunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka parantavat käsinseisontaan nousuja, käsinseisonta-asentoa, kestävyyttä ja tasapainoilua. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Käsinseisonnan  jatkotasolla lähdetään työstämään vaativampia käsilläseisonnan harjoitteita, ja käsilläseisonnan tasapainoilua kehitetään. Kurssilla liipataan myös harjoitteita yhden käden käsilläseisontaa kohti. Ennakkovaatimuksena on, että tiedät kuinka pääset käsilläseisonnasta turvallisesti alas ja kykenet tasapainottelemaan käsien päällä ainakin 5 sekuntia.

 

Ilma-akrobatia tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatiaa erilaisilla välineillä. Harjoittelemme sekä yksittäisiä liikkeitä, että opettelemme yhdistelemään niitä erilaisiksi liikesarjoiksi.

 

Pariakrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parin tai ryhmän kanssa tehtäviä nostoja, tasapainoliikkeitä ja akrobaattisia temppuja. Tunnille voi tulla yksin tai parin kanssa, ellei ryhmäkohtaisessa kuvauksessa toisin tarkenneta.