Ryhmät

Ajankohtaista

Syyskauden ilmoittautuminen on auki!
Varaa paikkasi ryhmästä ennen kuin ne täyttyvät.

Syyskausi 2022

Kausitiedot

  • Syyskausi 29.08. – 18.12.2022
  • ULKORYHMÄT harjoittelevat ulkona Tampereen keskustan alueella syyslomaan saakka, jonka jälkeen siirtyvät sisäharjoitteluun. Tarkat harjoittelupaikat löydät ulkoharjoittelu sivulta.
  • Ryhmät, joissa ei erikseen mainita ulkoharjoittelua kokoontuvat koko kauden ajan Tampereen Parkour Akatemialla osoitteessa Aarikkalankatu 24.
  • Ryhmien hinnat ja yksityiskohtaiset tiedot löytyvät ilmoittautumisen yhteydestä.
  • Lisätietoja sähköpostilla tampere@parkourakatemia.fi

 

Lomapäivät jolloin harjoituksia ei järjestetä:

  • Syysloma 17.10. – 23.10.2022
  • Pyhäinpäivä 05.11.2022
  • Itsenäisyyspäivä 06.12.2022

Ilmoittaudu ryhmiin

Lapset (7-12v)

Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Tampereen Parkour Akatemian lasten ryhmät jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9v sekä 9-12v jatkoryhmään.

Nuoret (10-15v)

Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoiden lisäksi turvallisen, vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan harrastamisen opetteluun. Tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Tampereen Parkour Akatemian nuorten ryhmät jakautuvat kahteen ikäryhmään: 10-14v sekä 11-15v jatkoryhmään.

Aikuiset (Yli 15v)

Parkourtunneilla ylitetään, alitetaan ja pujahdellaan esteiden lomassa. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Muutaman tunnin jälkeen myös kaupunkikuva alkaa muuttumaan kun ns. parkourkatse alkaa kehittymään.

Tunneilla on avoin taso, eikä aiempaa liikuntataustaa tarvita.

Perheryhmät (3-7v + Aikuinen)

Perheparkour on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja aikuinen pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen sekä parkourin perustaitoja ja aikuiset pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan.

Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita toteutetaan yhdessä.