Ryhmät

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2023 opetusryhmiin!

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne.

Lapset (7-9v)

Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. erilaisten pelien ja leikkien leikkien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Nuoret (10-14v)

Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perusteiden lisäksi turvallisen, vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan harrastamisen opetteluun. Tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Perheet (3-7v + aikuinen)

Perheparkourissa lapsi ja aikuinen pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen sekä parkourin perustaitoja, ja aikuiset pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita toteutetaan yhdessä.

Aikuiset (yli 15v)

Ryhmässä harjoitellaan parkourin perustaitoja jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Tunnilla tutustutaan lisäksi parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun.

Syyskausi 2023

Kausi on jaettu kahteen osaan:

  • Syksy 1 14.08. – 15.10.2023
  • Syksy 2 23.10. – 17.12.2023

Ilmoittautuminen siirtyy automaattisesti jaksolta toiselle.

Kausi-ilmoittautuminen on mahdollista perua aina ennen seuraavan jakson alkamista.

 

Missä treenataan?

  • Syksy 1 jakson alkaessa ULKORYHMÄ -ryhmät aloittavat ulkoharjoittelulla. Muut ryhmät harjoittelevat koko kauden sisällä. Tarkat ulkoharjoittelupaikat löydät ulkoharjoittelu sivulta.
  • Syksy 2 jakson harjoitukset järjestetään Tampereen Parkour Akatemian harjoittelusalissa osoitteessa Aarikkalankatu 24.

 

Kausimaksu

Ennakkovaraajan etu 205€ (norm. 245€) voimassa 31.5.2023. Kausi on jaettu puoliksi ja kausimaksun voi suorittaa kahdessa osassa.

***

*UUTTA* Ilmoittautumisen automaattinen siirtyminen

Tätä on toivottu: Ilmoittautuminen siirtyy nyt automaattisesti kaudelta toiselle. Ilmoittautumalla syksylle 2023 varaamasi paikka siirtyy automaattisesti keväälle 2024.

Kausi-ilmoittautuminen on mahdollista perua aina ennen seuraavan kauden alkamista.

Mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 30 päivää ennen seuraavan kauden alkamista ei harjoitteluoikeutesi jatku seuraavalla kaudella, eikä kausimaksua tarvitse maksaa.

Peruutusehdot

Uudet harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.

Jatkavat harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 30 päivää ennen kauden alkamista, palautetaan maksetut kausimaksut kokonaisuudessaan.

 

Lisätietoja

Ryhmien yksityiskohtaiset tiedot löytyvät ilmoittautumisen yhteydestä.

Lisätietoja sähköpostilla tampere@parkourakatemia.fi tai 045 892 7302 (ma-to klo 11-15)

 

Lomapäivät jolloin harjoituksia ei järjestetä

Syysloma 16.10. – 22.10.2023
Pyhäinpäivä 4.11.2023
Itsenäisyyspäivä 6.12.2023