Ilmoittaudu KEVÄÄN JA KESÄN 2022 opetusryhmiin!

Ilmoittautuminen kevään ja kesän 2022 ryhmiin

Ilmoittautuminen SYKSYN 2022 ryhmiin käynnistyy tällä sivulla 2.5. klo 12!

Syksyn 2022 ryhmien ilmoittautumisen alkamiseen aikaa jäljellä:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Salon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulun toiminta on täydessä vauhdissa. Tervetuloa parkourin ja sirkuksen innostavaan maailmaan!

Klikkaa painikkeista alta ja ilmoittaudu ryhmiin. Alempaa sivulta löytyy myös lisää tietoa ryhmien opetussisällöistä.

Kesäleirit

Ennakkovaraajan etu -20€ voimassa 30.4.2022 asti. Lisätietoja leireistä täältä: Lasten leirit – Parkour Akatemia

Kesäkausi

Kesäkausi alkaa 10.5 ja päättyy 23.6.

Kevätkausi
Kevätkausi alkaa 2.2.2022. Talvilomaviikolla 21-27.2.2022 ei ole harjoituksia, pääsiäislomalla sekä vappuna 1.5. ei ole harjoituksia.

Kevätkaudelle voi vielä ilmoittautua mukaan sähköpostitse salo@parkourakatemia.fi

Syyskauden ilmoittautuminen alkaa 2.5

 

 

Hinnasto

Kausimaksut kevät 2022

Harjoituskertoja keväällä on 12. Kausimaksu määräytyy tunnin keston mukaisesti:
45 min – 140 €
60 min – 150 €
75 min – 155 €

Perheryhmien hinta (60 min) – 160 €

Alennukset

Sisaralennus -15 €: Toinen osallistujia samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
Määräalennus -25 €: Sama henkilö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

Kausimaksu kesä

Kesän ennakkoilmoittautujan etu on -10€. Etu on voimassa 16.4 asti.

Kesäkaudella harjoituskertoja on 7, poikkeuksena lauantain ryhmissä harjoituskertoja on 6.

45min 50€ 

60min 60€

75min 70€

perheryhmät 70€

Lauantain ryhmät

perheryhmä & aikuiset 60€

45min 50€

 

Ryhmien kuvaukset

Perheet
Perhetunnit on tarkoitettu 3-8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Perheparkourissa tehdään erilaisia ratoja joissa ja kokeillaan parkourin perustekniikoita erilaisissa ympäristöissä. Perhesirkuksessa taas päästään harjoittelemaan mm. lattia- ja ilma-akrobatiaa sekä tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Pikkuapinat
Ryhmä on tarkoitettu 4-6-vuotiaille. Harjoitukset keskittyvät peleihin, sekä leikkeihin joiden avulla tutustutaan parkouriin lajina. Ryhmissä käydään läpi myös parkourin perustekniikoita ja etsitään uusia luovia tapoja liikkua ympäristössä. Sirkustunneilla taas päästään harjoittelemaan mm. lattia- ja ilma-akrobatiaa sekä tutustumaan erilaisiin sirkusvälineisiin.

Lapset
Lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa tapaa liikkua arvostetaan. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä.

Parkourryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun erilaisissa ympäistöissä. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Tunneilla harjoitellaan mm. eri tapoja ylittää ja alittaa esteitä, kiipeämistä, tasapainottelua, hyppäämistä ja hallittuja alastuloja. Lisäksi tehdään paljon erilaisia ratoja ja pelataan pelejä.

Sirkustunneilla lapset pääsevät tutustumaan sirkuksen maailmaan ja oppivat uusia temppuja. Tunneilla tutustutaan monipuolisesti lattia- ja ilma-akrobatiaan sekä erilaisiin sirkusvälineisiin. Ryhmissä harjoitellaan mm. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, trapetsia ja vertikaaliköyttä, ja tuntien sisällössä huomioidaan myös harrastajien omat toiveet. Uusien taitojen oppimisen lisäksi luovuus ja leikkisyys ovat osa harjoittelua.

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-15-vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen sekä vastuullisen harrastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

Aikuiset
Aikuisten tunnit ovat yli 15 vuotiaille. Aikuisten tunneilla harjoitellaan parkourin perustekniikoita. Tunneilla on tiedossa kuntoilua, koordinaatiota, tasapainoilua ja hauskanpitoa kaikille lähtötasosta riippumatta.

!