Tilaustunnit

Oma parkourtunti tai -kurssi just teille!

Pidämme eri ryhmille räätälöityjä tilaustunteja omalla salillamme tai teidän tiloissanne!

Tuntien sisältö lähtee teistä, eli sisältö mietitään osallistujien taustan ja taitotason mukaan. Voimme opastaa parkourin perusteisiin tai suunnitella sisällön jo kokeneemmille parkourkonkareille. Joka kerta treenataan parkourin perusajatuksen mukaan, eli turvallisesti ja vastuullisesti, ja tietenkin hauskasti! Parkourin harjoittelua ei ole sidottu mihinkään tiettyyn ympäristöön, joten paikaksi voi soveltua esimerkiksi jokin liikuntasali, puisto tai vaikka metsä. Mietitään yhdessä, mikä on sopiva paikka ja jos parkourvälineitä tarvitaan, tuomme ne paikalle pakettiautossamme.

Esimerkkejä tilaustunneista:

Oheisharjoittelua muiden lajien harrastajille: Parkourista saa lisäpotkua muiden lajien harrastamiseen. Niinpä erilaiset seurat ja harrastustyhmät voivat tilata meiltä yksittäisen tai säännöllisen parkourtunnin, joka suunnitellaan kunkin lajin tavoitteiden mukaisesti. Tavoite voi olla vaikkapa ketteryyden tai liikeilmaisun parantaminen, ja treenaammekin esimerkiksi palloilijoiden, voimistelijoiden ja teatteriharrastajien kanssa. Kysy lisää, mitä parkour voisi tarjota sinun lajiisi 🙂

Lasten ja nuorten leirit: Tulemme mielellään vierailemaan erilaisille leireille pitämään lyhyempiä tai pidempiä parkourkoulutuksia. Leiriläisryhmät ovat myös lämpimästi tervetulleita vierailemaan meidän saleillamme!

Lasten ja nuorten kokeilutunnit kouluilla: Parkouria voi harrastaa helposti omassa lähiympäristössä, ja siksi olemmekin useiden vuosien ajan pitäneet erilaisia parkourpäiviä ja -kursseja mm. monille lasten- ja nuortenjärjestöille sekä kouluille ympäri Suomea. Tällaisella toiminnalla pystytään tukemaan ja innostamaan lapsia ja nuoria liikkumaan luovasti omassa lähiympäristössään.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Suvi Ekroos
tuottaja
050 427 0827
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi