Ryhmät ja luku­järjestys

Tutustu tuntitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Toimitilamme sijaitsee Lauttasaaren Vattuniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varressa osoitteessa Itälahdenkatu 22 a. Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät täältä ja tarvittaessa voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi.

 

  • Syyskausi 2022 alkoi 1.8.2022 ja päättyy 18.12.2022.
  • Mikäli haluat osallistua toimintaan kuukausimaksulla, valitsethan tämän vaihtoehdon ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Syyslomaviikolla 42 (17.-23.10.2022), pyhäinpäivänä la 5.11.2022 ja itsenäisyyspäivänä ti 6.12.2022 ei ole viikkotunteja. Pyhäinpäivän ja itsenäisyyspäivän treenit voi käydä korvaamassa saman ikäryhmän millä tahansa tunnilla syyskauden aikana. Laita valitusta korvausajankohdasta vielä sähköpostia osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi.

 

Larun lukkari kevät 2023

Ryhmäkuvaukset

Perheryhmät

Perhetunnit on suunnattu 4-6-vuotiaalle lapselle yhdessä aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Lapset tutustuvat yhteistyössä aikuisen kanssa erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja myös aikuiset pääsevät liikkumaan. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Mikäli haluat osallistua perheryhmään useamman kuin yhden lapsen kanssa, otathan yhteyttä toimistoon: lauttasaari@parkourakatemia.fi

 

Ilmoittaudu mukaan!
Taaperot (3-4 v.) ja naperot (5-6 v.)

Taapero- ja naperotunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Parkour (lasten-, nuorten- ja aikuisten ryhmiä)

Parkourtunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja vaihtelevissa ympäristöissä. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaisia tapoja ylittää ja alittaa esteitä, hallittuja laskeutumisia, tasapainoilua, roikkumista sekä ratoja ja liikeyhdistelmiä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan jokaiselle oppilaalle sopivaksi. Lasten tunneilla korostuu harjoittelun leikinomaisuus. Aikuisten tunneilla tehdään lisäksi lajitaitoja tukevia voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Ulkoryhmät (parkour)

Ulkoryhmät harjoittelevat pihalla säästä riipumatta! Ulkotunneilla tutustutaan lähiympäristön harjoittelumahdollisuuksiin turvallisesti ja ohjaajan johdolla. Tunneilla mm. harjoitellaan parkourin lajitekniikoita, tehdään ratoja ja pelataan pelejä. Mukaan voi tulla ilman minkäänlaista ennakkokokemusta lajista, mutta tekemistä löytyy varmasti myös aiemmin lajia harjoitelleille.

Voit tarkistaa ajankohtaisen tarjonnan suoraan ilmoittautumissivulta.

Ilmoittaudu mukaan!
Akrobatia (lasten-, nuorten- ja aikuisten ryhmiä)

Akrobatiaryhmissä harjoitellaan erilaisia akrobatiataitoja kuten kuperkeikkoja, käsinseisontaa ja kärrynpyöriä. Lasten sirkustunneilla päästään tutustumaan sirkuksen maailmaan ja oppimaan uusia temppuja. Lisäksi luovuus ja leikkisyys ovat osa harjoittelua. Aikuisten tunneilla tehdään lisäksi myös lajia tukevaa ominaisuusharjoittelua. Ennakkotaitoja ei tarvita, ja ohjaaja auttaa etsimään jokaiselle sopivia harjoitteita ja haasteita.

Ilmoittaudu mukaan!
Käsinseisonta (aikuisten ryhmiä)

Käsinseisontatunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka parantavat käsinseisontaan nousuja, käsinseisonta-asentoa, kestävyyttä ja tasapainoilua. Harjoittelemme erikseen myös turvallista poistumista ja kaatumista käsinseisonnasta. Tunnilla tehdään alkulämmittely ja käsinseisontaa edistäviä liikkuvuus- ja voimaharjoituksia, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Tunnilla on avoin taso ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Ennakkotaitona tarvitaan ainoastaan oman vartalon painon kannattelu käsien varassa (esim. etunojapunnerrus).

 

Ilmoittaudu mukaan!
Freerun (nuorten ja aikuisten ryhmiä)

Freerun-tunneilla yhdistellään monipuolisesti erilaisia parkourin ja akrobatian perustekniikoita ja liikkumistapoja hyödyntäen erilaisia esteitä, palikoita ja patjoja. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaisia ylityksiä, voltteja ja muita temppuja, sekä yhdistellään näitä liikesarjoiksi. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely sekä lajia tukevia voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Voima- ja liikkuvuustunnit (aikuisten ryhmiä)

Liikkuvuus ja voima ovat tärkeitä arjessa sekä lajissa kuin lajissa. Liikkuvuustunnilla käydään läpi harjoitteita eri kehonosien notkistamiseksi ja voimaharjoittelutunnilla kehon monipuoliseksi vahvistamiseksi. Saat vinkkejä myös tavoitteellisen harjoittelun tueksi. Sopii kaikentasoisille liikkujille.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Varaa oma paikkasi harrastusryhmiin!