Opetus­ryhmät

Lapset 3-6v

Lapset 7-12v

Lapset 7-12v

Perheet

Nuoret

Aikuiset

Klikkaa oikeaa ikä ryhmää ja tarkista paikkatilanne.

Tietoja harrastajalle

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Viikkotunti-ilmoittautuminen tulee perua määräaikaan mennessä, jotta jo maksettu kausimaksu palautetaan ja maksuvelvollisuus tulevista laskueristä mitätöidään.

Jatkavat harrastajat: Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään 30 päivää ennen kauden alkamista, palautetaan maksetut kausimaksut ja tulevat laskuerät mitätöidään kokonaisuudessaan.

Uudet harrastajat: mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeistään 5 päivää ensimmäisten harjoitusten jälkeen palautamme maksetut kausimaksut ja tulevat laskuerät mitätöidään kokonaisuudessaan.

Perumiset kesken kauden myöhemmin kuin edellä mainittu, eivät oikeuta maksujen palautuksiin ja tulevien laskuerien mitätöintiin poislukien poikkeustapaukset (joista lisää kohdassa 7 Maksujen palautusten muut ehdot.)

Peruminen tehdään täyttämällä perumisilmoitus

 • Perumiset kesken kauden myöhemmin kuin edellä mainittu, eivät oikeuta maksujen palautuksiin, poislukien poikkeustapaukset (joista lisää kohdassa 6 Maksujen palautusten muut ehdot.)
 • Ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa koko kauden kerralla tai kausimaksun kahdessa erässä. Ilmoittautuminen kaudelle on sitova.
 • KÄYTTÖEHDOT KOKONAISUUDESSAAN

Alennukset

 • Alennukset vähennetään kurssimaksun loppuosan laskussa. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä alennuksesi alennusanomuskentästä. Jos olet oikeutettu useampaan alennukseen kirjoita se lisätietokenttään. 

 • Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
 • Määräalennus -30 €: Sama henkillö ilmoittautuu useampaan ryhmään. Alennus ensimmäisen täysihintaisen ryhmän jälkeisistä ryhmistä.

Vakuutukset ja ohjaajat

– Lauttasaaren ohjatuilla viikkotunneilla ja leireillä osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja tuntien ajan.
– Mikäli sinulle käy tunnilla loukkaantuminen, olethan yhteydessä toimistoon sähköpostilla lauttasaari@parkourakatemia.fi
– Viikkotunteja ohjaavat Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun asiantuntevat ja koulutetut ohjaajat. Heiltä voitte kysyä mitä vain harrastamiseen liittyen!

Korvaukset ja poissaolot

 • Yksittäisissä sairastapauksissa ei tarvitse ilmoittaa, mutta pitkäaikaiset poissaolot kannattaa selvittää laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi
 • Yksittäiset tunnit voit käydä korvaamassa sen missä tahansa ikään sopivassa ryhmässä. Riittää vain, että saavut paikalle ryhmään ja mainitset asiasta ryhmän ohjaajille.

 

Mitä otan tunneille mukaan?

  • Parkouriin tarvitset mukaan sisäliikuntavaatteet, sisäkengät ja juomapullon.
  • Sirkustunneille tarvitset sisäliikuntavaatteet ja juomapullon. Harjoittelu tapahtuu permannolla, joten kenkiä ei tarvita.

  Miten löydän salille?

   • Lauttasaaren toimipisteen osoite on Kiviaidankatu 2c, 4krs.
   • Kiinteistölle ei ole osoitettu autopaikkoja, joten suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla. Pysäköintipaikkoja löytyy Kiviaidankadun varrelta.
   • Bussi 21 pysähtyy aivan salimme viereen. Lähin bussipysäkki on Vattuniemenkuja.
   • Lauttasaaren metroasemalta on matkaa salillemme n. 1km.

   Yhteydenotot ongelmatapauksissa

   • Ongelmatapauksissa, kiusaamistilanteissa tai muissa asioissa, joista meidän tulisi tietää, voi olla yhteydessä Lauttasaaren asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi

    Viesti välitetään toimipisteen rehtorille ja asia otetaan käsittelyyn välittömästi.

    

   Ryhmäkuvaukset

   Lapset Parkour 7-12v.

   Parkourtunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaisia tapoja ylittää ja alittaa esteitä, hallittuja laskeutumisia, tasapainoilua, roikkumista sekä ratoja ja liikeyhdistelmiä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan jokaiselle oppilaalle sopivaksi. Lasten tunneilla korostuu harjoittelun leikinomaisuus. Lasten parkourtunneilla harjoitellaan myös ryhmässä toimimista ja tavoitteena on omatoimiseen harjoitteluun ja vapaavuoroilla treenaamiseen kannustaminen. Ennakkotaitoja ei tarvita ja ryhmään voi tulla mukaan missä kohtaa kautta tahansa.

   Taaperot 3-4v

   Taaperotunneilla lapsi oppii monipuolisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Tunneilla tutustutaan liikkumis-, tasapaino- ja käsittelytaitoihin leikkien ja pelien varjolla. Harjoittelu on oppilaita kannustavaa eikä ennakkotaitoja vaadita. Tunneilla liikutaan ohjaajan avustuksella ilman vanhempia. Pienimmille lapsille, jotka liikkuvat mielummin aikuisen seurassa, suosittelemme perhetunteja. 

    

   Perheryhmät, aikuinen + 4-6v

   Perhetunnit on suunnattu 4-6-vuotiaalle lapselle yhdessä aikuisen kanssa. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Lapset tutustuvat yhteistyössä aikuisen kanssa erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja myös aikuiset pääsevät liikkumaan. Ennakkotaitoja ei tarvita.

   Lapset Akrobatia 7-12v.

   Akrobatiaryhmissä harjoitellaan erilaisia akrobatiataitoja kuten kuperkeikkoja, käsinseisontaa ja kärrynpyöriä. Lisäksi luovuus ja leikkisyys ovat osa harjoittelua. Ennakkotaitoja ei tarvita, ja ohjaaja auttaa etsimään jokaiselle sopivia harjoitteita ja haasteita.

   Naperot 5-6 v

   Naperoiden (5-6v.) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja ja perusliikemalleja, kuten kiipeämistä, hyppäämistä, pyörimistä ja tasapainottelua. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla leikitään erilaisia leikkejä ja tehdään kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

   Aikuisten ryhmät 16v+

   Aikuisten Parkour

   Parkour on koukuttava ja erinomainen harrastus kaikille aikuisille. Aikuisten parkourtunneilla opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Sopivia haasteita ja harjoitteita etsitään sekä ohjaajan avulla että itsenäisesti. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Harjoitteet skaalataan sopivaksi jokaisen osallistujan omalle taitotasolle, eikä ennakkotaitoja tarvita. Mukaan voi tulla missä kohtaa kautta tahansa.

   Aikuisten parkour & voltit

   Parkour & voltit-ryhmissä yhdistellään monipuolisesti erilaisia parkourin ja akrobatian perustekniikoita ja liikkumistapoja. Tunneilla harjoitellaan mm. voltteja, ylityksiä, muita temppuja ja liikeyhdistelmiä hyödyntäen erilaisia esteitä, palikoita ja patjoja. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan, ja uusia liikkeitä harjoitellaan turvallisesti ja vaiheittain. Tunneilla tehdään tekniikkaharjoitusten lisäksi alkulämmittely sekä lajia tukevia voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

   Aikuisten käsinseisonta

   Käsinseisontatunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka parantavat käsinseisontaan nousuja, käsinseisonta-asentoa, kestävyyttä ja tasapainoilua. Harjoittelemme erikseen myös turvallista poistumista ja kaatumista käsinseisonnasta. Tunnilla tehdään alkulämmittely ja käsinseisontaa edistäviä liikkuvuus- ja voimaharjoituksia, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. Tunnilla on avoin taso ja harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Ennakkotaitona tarvitaan ainoastaan oman vartalon painon kannattelu käsien varassa (esim. etunojapunnerrus).

   Aikuisten akrobatia

   Akrobatiatunti aikuisille. Akrobatiaryhmissä harjoitellaan erilaisia akrobatiataitoja kuten kuperkeikkoja, käsinseisontaa, voltteja ja kärrynpyöriä. Aikuisten tunneilla tehdään lisäksi myös lajia tukevaa ominaisuusharjoittelua. Ennakkotaitoja ei tarvita, ja ohjaaja auttaa etsimään jokaiselle sopivia harjoitteita ja haasteita.

   Seuraa meitä myös somessa!