LAITILA

Valitettavasti emme järjestä parkour tunteja keväällä Laitilassa.

Lähin harrastuspaikkamme löytyy Uudestakaupungista, jossa kevään 2022 ryhmät alkavat huhtikuussa. Lisätietoa löytyy Parkour Akatemian Uudenkaupungin sivuilta.

Uusikaupunki

Aurinkoista kevättä!

Hinnasto ja yhteystiedot

Kausimaksu kevät 2022

Kausimaksu määräytyy tunnin keston mukaisesti:
60 min – 85€

Yhteystiedot

Turun Parkour Akatemian toimisto

Pyrimme olemaan tavoitettavissa ma-pe vähintään klo 12-16. Jos emme pysty vastaamaan puheluusi, pyrimme soittamaan saman tai seuraavan arkipäivän kuluessa takaisin.
Kyselyt voi lähettää sähköpostilla ja vastaamme niihin elokuun ensimmäisen viikon aikana.

Puhelin 045 653 0279

Sähköposti iiro.heikkila@parkourakatemia.fi

Sosiaalinen media Instagram: parkourakatemiaturku, Facebook: www.facebook.com/parkourakatemiaturku

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ryhmässä lapsi ja huoltaja pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja huoltajat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita toteutetaan yhdessä.

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa tapaa liikkua arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Kaikki lasten tunnit ovat sekaryhmiä.