Parkour: Tour de Jyväskylä

Tervetuloa mukaan Parkourin Tour de Jyväskylä -tapahtumasarjaamme!

Jokainen kokeilutunti kestää 60 min.

Paikka (klikkaa nähdäksesi paikan kartalla) Aika Ilmoittautuminen
Lounaispuisto KE 3.6. klo 18:00 ILMOITTAUDU
Mankolan yhteiskoulun etupiha (Mannila) TO 4.6. klo 18:00 ILMOITTAUDU
Kangaslammen parkouralue PE 5.6. klo 18:00 ILMOITTAUDU
Keski-Palokan koulun piha SU 7.6. klo 15:00 ILMOITTAUDU

 

Tour de Jyväskylä käynnistyy ke 3.6. ja päättyy su 7.6.

Jyväskylässä on lukuisia aivan loistavia ulkoharjoittelupaikkoja, eli spotteja. Parkour Akatemialla treenataan ulkospoteilla varsinkin kesäkaudella, mutta myös alkusyksystä sekä loppukeväästä. Tour de Jyväskylän aikana järjestämme ilmaiset kokeilutunnit seitsemällä eri ulkospotilla. Jyväskylällä on myös lähtemätön paikkansa Suomen parkourskenen historiassa ja siitä pääsettekin kuulemaan lisää ohjaajiltamme.

Ennakkoilmoittautuminen Tour de Jyväskylän kokeilutunneille on pakollista, sillä haluamme pitää ryhmäkoon pienenä, maksimissaan 12 hlöä per ryhmä. Kaikki harjoitukset ovat ulkona ja yhden osallistujan toivotaan osallistuvan vain yhteen tapahtumaan, jotta paikkoja riittää kaikille. Valitse siis seitsemästä kiertuekohteesta mielenkiintoisin, tai vaikkapa sinua lähin, ja tule mukaan kokeilemaan parkouria ja kuulemaan lajin historiasta Suomen huippuohjaajilta. Fyysistä kontaktia toisiin harrastajiin ei tämän kokeilun aikana tule, eli voit turvallisin mielin osallistua – muistathan saapua paikalle terveenä!

Parkour sopii aivan kaikille ja näille kokeilutunneille ovatkin tervetulleita kaikki 7-99 -vuotiaat!

Kokeilutuntien yhteydessä sinulla on tottakai mahdollisuus ilmoittautua Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäkaudelle supertarjouksella koekuukaudeksi.

Tämä on loistava tilaisuus tutustua lajiin ensinnäkin kokeilemalla itse parkourin perusteita, tutustumalla Jyväskylän lukuisiin, upeisiin ulkospotteihin kuin myös saada kuulla lisää lajin historiasta alan pitkän linjan ammattilaisilta. Nähdään siis Tour de Jyväskylässä!

 

Tour de Jyväskylän kaikki kokeilutunnit vetää legendaarinen, pitkän linjan parkouraaja, yksi Suomen parkour-skenen old school -tyypeistä: Jönkkö eli Joonas Purastie. Jönkkö on myös sirkuskoulun käynyt akrobaatti ja ohjaa lukuisia tunteja Jyväskylän Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla. Tällaista herkkua on tarjolla vain harvoin! Katso Jönkön Youtube-kanavalta lisää millainen heppu on elementissään.

PS. Huhu kiertää, että Jyväskylän oma poika, Suomen ensimmäinen ammattilaisparkouraaja Hämähäkki-Perttu saatetaan nähdä jossain vaiheessa Tour de Jyväskylää!