Tilaa 1kk kokeilujakso huhtikuuksi

Tervetuloa kokeilemaan meidän tuntejamme. Meillä on tunteja eri ikäisille sisällä, ulkona ja etänä. Voit huhtikuun ajan osallistua niille kaikille. mm. torstaisin ulkotunteja talviseikkailusta tutuilla paikoilla:

klo 17:00-17:45 Perhe Parkour 3-8v

klo 17:45-18:45 Lasten Parkour 7-12v

sekä sisätunteina salillamme parkouria, käsinseisontaa, ilma-akrobatiaa, Jyväskylän parasta trampoliini ja vaikka mitä muuta!

Maaliskuun talviseikkailijoille erikoistarjous. Pääset huhtikuun ajan kaikille valitsemillesi Jyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunneille hintaan 20€!

Tarjous on voimassa vain 31.3.2021 asti.

Tunteja löytyy runsaasti: lapsille, aikuisille ja perheille. Lunasta huhtikuun kokeilujaksosi täyttämällä alla oleva lomake. Kirjoita tarjouskoodi kenttään: talviseikkailija valitse passiksi aikuisten tai lasten harjoittelupassi mielesi mukaan. Saat sähköpostiin ajanvaraustunnukset. Aktivoi tunnuksen samantien ja varaa heti tunteja huhtikuulle. Voit selata lukujärjestystämme täällä LINKKI, mistä myös varataan tunteja kun olet aktivoinut tunnuksesi.

Huhtikuun tarjous ei sido sinua: jos päädyt siihen, että et haluakkaan harjoitella huhtikuussa, kerro se meille ennen 1.4. niin peruutamme jaksosi, eikä maksua tarvitse maksaa.

Jos et halua aloittaa tarjouskuukautta 1.4. niin ilmoita se meille ennen tätä. Siirretään aloituspäivää yhdessä tuonnemmaksi. Huhtikuun kokeilujakso ei sido sinua myöskään jatkoon. Jos et halua että harjoitteluoikeutesi (harjoittelupassi) jatkuu normaalihintaisena huhtikuun jälkeen käyttöehtojen mukaan, kerro se meille huhtikuun aikana.

Tarjouskuukauden jälkeen harjoituspassisi jatkuu normaali hintaisena(46/44€). Passissa ensimäiset 3kk on koeaikaa, jonka aikana voit perua sopimuksen milloin vain. Koeajan jälkeen passi jatkuu käyttöehtojen mukaisesti 12kk sopimuksena.

Tiedot kerätään asiakasrekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.