Talviseikkailu

Tervetuloa mukaan Talviseikkailuun. Seikkailu jatkuu Keskisuomalaisen tilaajille vielä 19.3.-28.3.

Tervetuloa Jyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun Talviseikkailuun!

Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun järjestämä talviseikkailu jatkuu vielä Keskisuomalaisen tilaajille Jyväskylän yläkaupungilla aikavälillä 19.3.-28.3. Seikkailemaan pääset tilaamalla etuviestin hakusanalla TALVISEIKKAILU numerosta 13520. Viestin hinta 0,95 €. Saat ohjeen paluuviestissä seikkailuajan varaukseen omalle porukallesi. Yksi ilmoittautuminen riittää porukkaa kohden ja osallistuminen on tilaajille maksutonta. Jokaiselle ajalle on vain rajallinen määrä osallistujapaikkoja koronarajoitusten etäisyydet huomioiden.

 

Talviseikkailu sopii mainiosti 4-99 vuotiaille tutkimusretkeilijöille, perheille, lapsille ja nuorille sekä seikkailumielisille aikuisille. Seikkailemaan pääsee selaimessa toimivan mobiilisovelluksen avulla. Pelataksesi sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta puhelimeesi tai luoda tunnuksia mihinkään. Pelissä liikutaan kartalla availlen sieltä löytyviä tehtäviä. Menemällä lähelle kartan osoittamaa tehtävää, saat ohjeistuksen auki klikkaamalla kuvaketta. Tehtävät voit suorittaa yksin tai yhdessä.

Jokaiselta kartalla näkyvältä rastilta pystyt keräämään itsellesi pisteitä. Jokaisella rastilla on kaksi tehtävää: haastetehtävä ja mysteeritehtävä. Pisteitä saat tekemällä annetun liikunnallisen haastetehtävän ja vastaamalla mysteeritehtävän, jonka vastaus löytyy tehtävän lähiympäristöstä.

Tapahtuma järjestetään täysin ulkoilmassa, joten tapahtumaan osallistuminen on turvallista. Peliä pääsee kerrallaan pelaamaan vain tietty osallistujamäärä, jotta saamme varmistettua turvavälien säilymisen koko talviseikkailun ajan.

 

Ilmoittaudu mukaan pitämään hauskaa!

Talviseikkailuun tarvitset mukaan puhelimen tai muun mobiililaitteen sekä mahdollisuuksien mukaan varavirtalähteen. Lisäksi pue päällesi ulkoiliikuntaan sopivat vaatteet ja pakkaa reppuun juomapullo ja lämmintä juotavaa sekä paljon iloista seikkailumieltä!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 30min ennen pelin alkua.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Talviseikkaulun sinulle järjestää:

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Sanomalehti Keskisuomalainen

Parkourkuvat: Eero Kauppinnen