Perheiden etätreenit

Perheiden treenit viikolle 13

Tervepä moi!

Hei se olis uusi viikko ja uudet treenit. Mennäänpä suoraan asiaan!

SISÄTREENI:

Harjoituksilla on tärkeää olla selkeä alku, mikä kotona tehdessä on hanakalaa. Tämän vuoksi:

SISÄTREENIEN HARJOITUKSIIN VIRITTÄYTYMINEN:
Ennen kuin aloitat treenit, laita kengät jalkaan ja käy juoksemassa talosi ympäri. Jos asutte kerrostalossa korkealla niin ulkona käyminen riittää.

Tämän viikon treenivaihtoehdot ovat seuraavat:

1) Pariakrobatiaa 
PERHEPARIAKROBATIAA

2) Päälläseisontaa, kärrynpyöriä ja kuperkeikkoja
PERHELATTIA-AKROBATIAA

Molemmissa videoissa Perttu ja pojat ohjastavat teidät harjoituksen lävitse. Suosittelemme, että nämä tehdään eri päivinä. Kun harjoitus on tehty niin voitte kehitellä omia muunnelmia näistä tempuista.

ULKOTREENI

Tämän viikon ulkotreenit käsittelevät tasapainoilua ja ylityssarjoja. Emme ehtineet vielä kuvaamaan perheen pienimmille ulkovideota, mutta sovellamme hieman tätä:
LINKKI
Videon treenin voi tehdä esim. Aalto Alvarin uimahallin ympärillä. Tasapainotteluun suosittelen käyttämään muuria pienempien kanssa.
Ylityssarjoista voitte katsoa Lassin esimerkin ja sen jälkeen kehitellä oman ylityssarjan. Menkää muurin / aidan yli ees-taas kolmella erilaisella tavalla.

APUA SUUNNITTELUUN:
Valitse mitkä näistä haluat tehdä ja mieti (ja sovi vanhemman kanssa) minä päivänä ja monelta haluat treenit tehdä. Suosittelemme, että valitset 2-3 treenipäivää, joille voit jaotella harjoituksia.
Jos kaipaat näiden lisäksi muuta tekemistä niin tsekkaa meidän YouTuben perheiden treenien soittolista LINKKI ja päivittäiset haasteet LINKKI!

Jos tarvitset apua suunnittelussa tai treenien tekemisessä niin älä epäröi olla yhteyksissä.
Meidät saa kiinni:
Puh: 045 892 7302 (ma-pe 12-16)
Sposti: jyvaskyla@parkourakatemia.fi
Facebook: Tanner – Luovan Liikunnan keskus
Instagram: @jklpasi