Kokeilu­­tunnit

Ilmaiset Uusien pomppupäivät & muut tutustumiskerrat

Jyväskylän Parkour Akatemia & Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia tutustumiskertoja lapsille, perheille ja aikuisille, joiden kautta on helppo tutustua lajiin (tai useampaan – meillähän treenataan yli kymmentä lajia viikossa!)

 

Mitä siellä tehdään?

Pääset tutustumaan toimintaamme hauskoja ja mielikuvituksellisia tehtäviä suorittaen omaan tahtiisi. Ammattilaisohjaaja on paikalla neuvomassa ja vastailemassa kaikkiin mieleen juolahtaviin kysymyksiin.

Voit osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa. Myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

 

Paikka

Tutustumiskerrat järjestetään Jyväskylän Seppälässä (Ahjokatu 12, sisäänkäynti Seppäläntien puolelta) upealla parkour- ja sirkussalillamme.

 

Supertarjous

Tunnin päätteeksi sinulla on mahdollisuus lunastaa supertarjous: voit tulla kokeilemaan kuukaudeksi Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunteja 20€:lla (norm. 49€)! Kuukauden aikana voit käydä niin monella tunnilla kuin haluat, eikä se sido jatkoon. Tarjouksen voi lunastaa ainoastaan kokeilutunnilta.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  1. Etsi haluamasi tapahtuma ja klikkaa “Varaa aika”
  2. Luo käyttäjätunnukset klikkaamalla “Uusi käyttäjä?”
  3. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, josta pääset aktivoimaan käyttäjätilisi. Sitten ei muuta kuin tutustumiskerralta paikkoja varaamaan!
  4. Varaa paikkasi, merkkaa aika ylös ja saavu paikalle osoitteeseen Ahjokatu 12, Seppälä
  5. Pidä hauskaa tutustumiskerralla!

Ajanvarausjärjestelmä

Katso videoilta millaista harrastaminen meillä on, suoraan harrastajien suusta.

Jäikö vielä mielen päälle kysyttävää? Vieraile Usein kysytyt kysymykset -sivullamme, saatat löytää vastauksen sieltä. Voit myös olla yhteydessä toimistoomme sähköpostilla jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai soittamalla 045-892 7302 (soittoaika ma-to klo 11-15).