Kokeilu­­tunnit

Sunnuntain maksuttomat Uusien pomppupäivät & tutustumiskerrat

Jyväskylän Parkour Akatemia & Sirkuskoulu järjestää ilmaisia tutustumiskertoja lapsille, perheille ja aikuisille, joiden kautta on helppo tutustua lajiin (tai useampaan – meillähän treenataan yli kymmentä lajia viikossa!). Osallistumalla pääset tutustumaan toimintaamme hauskoja ja mielikuvituksellisia tehtäviä suorittaen omaan tahtiisi. Ammattilaisohjaaja on paikalla neuvomassa ja vastailemassa kaikkiin mieleen juolahtaviin kysymyksiin.

Maksuttomat tutustumiskerrat järjestetään Jyväskylän Seppälässä (Ahjokatu 12, sisäänkäynti Seppäläntien puolelta) upealla parkour- ja sirkussalillamme ja voit osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa. Myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita! Tutustumiskerralle osallistuminen ei sido sinua jatkamaan, mutta tunnin päätteeksi sinulla on mahdollisuus lunastaa supertarjous: voit tulla kokeilemaan kuukaudeksi Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunteja! Kuukauden aikana voit käydä niin monella tunnilla kuin haluat, eikä se sido jatkoon. Kokeilukuukauden hinta on 20€ (norm. 46€). Tarjouksen voi lunastaa ainoastaan kokeilutunnilta.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  1. Etsi haluamasi sunnuntai ja klikkaa “Varaa aika”
  2. Luo käyttäjätunnukset klikkaamalla “Uusi käyttäjä?”
  3. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, josta pääset aktivoimaan käyttäjätilisi. Sitten ei muuta kuin tutustumiskerralta paikkoja varaamaan!
  4. Varaa paikkasi, merkkaa aika ylös ja saavu paikalle osoitteeseen Ahjokatu 12, Seppälä
  5. Pidä hauskaa tutustumiskerralla!

Ajanvarausjärjestelmä

Katso videoilta millaista harrastaminen meillä on, suoraan harrastajien suusta.

Jäikö vielä mielen päälle kysyttävää? Vieraile Usein kysytyt kysymykset -sivullamme, saatat löytää vastauksen sieltä. Voit myös olla yhteydessä toimistoomme sähköpostilla jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai soittamalla 045-892 7302 (soittoaika ma-to klo 11-15).