Parkour päiväleirit

Kokopäivä-, puolipäivä- ja ulkoleirejä

Parkouria ja seikkailua 7-16 -vuotiaille

 

Leiri Aika Hinta
Parkour kesäleiri 1 6.-10.6.2022 170 €
Parkour kesäleiri 2 13.-17.6.2022 170 €
Parkour kesäleiri 3 20.-23.6.2022 140 €
Parkour ulkokesäleiri (9-16v.) 6.-10.6.2022 120 €
Parkour puolipäiväleiri 13.-17.6.2022 110 €                                       

 

Kaikki parkour-leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä. Leireillä juostaan, hypitään, kiivetään, pidetään hauskaa ja leikitään hauskoja parkourleikkejä kuten zombihippaa ja ninjahiippailuja! Erityistä huomiota kinnitetään toisiin leiriläisiin tutustumiseen ja kavereiden löytymiseen leirin aikana sosiaalisen suunnitelman mukaan.

Kokopäiväleirit

Nämä parkour-leirit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille koululaisille. Jokainen leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 15. Leirille voi tuoda lapsen jo klo 8:30 aamulla ja hakea vasta klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. (Jos on tarvetta tuoda tai hakea mainittujen aikojen ulkopuolella niin olkaa yhteyksissä. Pyrimme järjestämään asian.) Tuolloin leirin varsinainen ohjelma ei ole käynnissä, mutta vähintään yksi ohjaaja on paikalla valvomassa leiriläisiä. Salillamme on mahdollisuus pelailla lautapelejä ym. ajankuluksi.

Leiripäivät alkavat ja päättyvät osoitteesta Ahjokatu 12, lukuunottamatta ulkoharjoittelupäivää, josta tiedotamme erikseen. Ohjelmassa on parkourin lisäksi akrobatiaa, kaupunkisuunnistusta, pelejä, leikkejä sekä videoiden kuvaamista!

8.30-9.00 Leirien varsinainen ohjelma ei vielä ala, mutta paikalle saa jo tulla, pelejä ja leikkejä.
9.00-9.30 Ilmoittautuminen ja kokoontuminen.
9.30-11.00 Päivän ensimmäinen ohjattu harjoitus.
11.00-11.45 Lounastauko
11.45-13.15 Päivän toinen ohjattu harjoitus.
13.15-13.30 Evästauko
13.30-15.00 Leikkejä, pelejä ja kevyempää ohjelmaa päivän päätteeksi.
15.00-15.30 Leirien virallinen ohjelma on päättynyt, mutta lapset voivat olla ohjaajien kanssa aina klo 15.30 asti.

Puolipäiväleirit ja nuorten ulkoleiri

Puolipäiväiset parkour-leireillä on tiivistetty ohjelma 7-14-vuotiaille joka päivä klo 9-12! Nuorille (9-16v) suunnattu ulkoleiri harjoittelee jokaisena leiripäivänä klo 9-14. Harjoitukset pidetään näillä leireillä ulkona. Molempien leirien päivät koostuvat kahdesta harjoitus/liikumistuokiosta joiden välissä on evästauko.

Mitä teen ensimmäisenä päivänä?

Saavu leiripaikalle hyvissä ajoin ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.

Missä harjoitukset pidetään?

Kokopäiväleirit kokoontuvat ulkopäivää lukuun ottamatta Parkour Akatemian salilla osoitteessa Ahjokatu 12 (sisäänkäynti rakennuksen takaa) ja harjoitukset pidetään sekä salilla että ulkona.

Puolipäiväleiri pidetään Jyväskylän keskustan alueella. Ainakin maanantai ja tiistai vietetään Aalto Alvarin uimahallilla. Loppuviikosta siirrämme aloituspaikan Viitaniemen Gradian parkour-puistoon. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Nuorten ulkoleirin maanantain lähtöpaikka on Viitaniemen Gradian parkour-puisto. Muina päivinä lähtöpaikat voivat vaihdella. Tästä ilmoittelemme pari viikkoa ennen leiriä lähetettävässä leirikirjeessä.

Mitä leirien hintaan sisältyy?

– Kahdet – kolmet ohjatut harjoitukset joka päivä. Ohjaajina Parkour Akatemian ammattitaitoiset ohjaajat
– Vakuutus; kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa
– kokopäiväleireillä lounas kuulu uhintaan, puolipäivä ja ulkoleirille tuodaan omat eväät

Tarvitseeko varata omia eväitä?

Kokopäiväleirien hintaan kuuluu lounas, mutta iltapäivälle kannattaa varata jotain välipalaa mukaan. Leirin aikana liikutaan paljon, niin on tärkeää että nälkä ei pääse yllättämään. 

Puolipäiväleireille ja nuorten ulkoleirille tulee eväät tuoda koko päivän ajaksi. HUOM: varaathan reilusti eväitä! Leiripäivinä liikutaan paljon ja nälkä yllättää takuuvarmasti!

Älä kuitenkaan ota mukaan karkkia, sipsiä, limsaa tai muita herkkuja. Sen sijaan lastaa reppusi hedelmillä tai eväsleivillä jotta jaksat paremmin!

Missä ruokailu tapahtuu?

Kokopäiväleireillä ruokailu tapahtuu aivan Parkour Akatemian harjoittelusalin kulman takana olevassa Lounasravintola Kotiruoassa. Ulkopäivinä etsimme jonkin rauhaisan paikan, jonne toimitetaan kenttälounas.

Puolipäivä- ja nuorten ulkoleirillä syödään milloin missäkin.

Mitä otan mukaan leirille?

Mukaan kannattaa ottaa juomapullo, vaatteet joissa voi liikkua vapaasti.

Kokopäiväleireille kannattaa ottaa mukaan jonkinlaiset kengät sisätreenejä varten (paljain jaloinkin pärjää sisällä). Paikan päälle kannattaa tulla kengillä joilla voi harjoitella ulkona, niin ei tarvitse kolmia kenkiä rahdata.

Kaikille parkour-leirille kannattaa ottaa mukaan aina säänmukaiset vaatteet, sillä harjoittelemme joka päivä myös ulkona. Ulkopäivien aikana olemme sään armoilla. Jos oikein myrskyää, niin etsimme kyllä katetun paikan harjoitella, mutta sateisena päivänä kannattaa pakata mukaan kuivat vaihtovaatteet varuiksi.

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Leiriläiset jaetaan usein pienryhmiin leirin alussa iän ja taitotason mukaan. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan pienryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai 045 892 7302.

Ilmoittaudu mukaan

Paikat kesäleireille täyttyvät nopeasti. Varaa siis nopeasti oma paikkasi!