Parkour päiväleirit

Parkouria ja seikkailua 7-14 -vuotiaille

 

Leiri Aika
Parkour kesäleiri 1 5.-9.6.2023
Parkour kesäleiri 2 12.-16.6.2023
Parkour kesäleiri 3 19.-22.6.2023

Leirin hinta:
31.3. asti hinta 165€ (Leiri 3: 135€)
1.4. eteenpäin hinta 175€ (145€)
1.5. 195€ eteenpäin hinta 195€ (165€)

Eli mitä aiemmin ilmoittaudut sen halvemmalla pääset.

Jos ilmoittautumisen peruu kaksi viikkoa ennen leirin alkamista palautamme leirimaksun kokonaisuudessaan. Sen jälkeen varaamme oikeuden pidättää osuuden leirimaksusta.

Kaikki parkour-leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä. Leireillä juostaan, hypitään, kiivetään, pidetään hauskaa ja leikitään hauskoja parkourleikkejä kuten zombihippaa ja ninjahiippailuja! Erityistä huomiota kinnitetään toisiin leiriläisiin tutustumiseen ja kavereiden löytymiseen leirin aikana sosiaalisen suunnitelman mukaan.

Kokopäiväleirit

Nämä parkour-leirit on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille koululaisille. Jokainen leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 15. Leirille voi tuoda lapsen jo klo 8:30 aamulla ja hakea vasta klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. (Jos on tarvetta tuoda tai hakea mainittujen aikojen ulkopuolella niin olkaa yhteyksissä. Pyrimme järjestämään asian.) Tuolloin leirin varsinainen ohjelma ei ole käynnissä, mutta vähintään yksi ohjaaja on paikalla valvomassa leiriläisiä. Salillamme on mahdollisuus pelailla lautapelejä ym. ajankuluksi.

Leiripäivät alkavat ja päättyvät osoitteesta Ahjokatu 12, lukuunottamatta ulkoharjoittelupäivää, josta tiedotamme erikseen. Ohjelmassa on parkourin lisäksi akrobatiaa, kaupunkisuunnistusta, pelejä, leikkejä sekä videoiden kuvaamista!

8.30-9.00 Leirien varsinainen ohjelma ei vielä ala, mutta paikalle saa jo tulla, pelejä ja leikkejä.
9.00-9.30 Ilmoittautuminen ja kokoontuminen.
9.30-11.00 Päivän ensimmäinen ohjattu harjoitus.
11.00-11.45 Lounastauko
11.45-13.15 Päivän toinen ohjattu harjoitus.
13.15-13.30 Evästauko
13.30-15.00 Leikkejä, pelejä ja kevyempää ohjelmaa päivän päätteeksi.
15.00-15.30 Leirien virallinen ohjelma on päättynyt, mutta lapset voivat olla ohjaajien kanssa aina klo 15.30 asti.

Mitä teen ensimmäisenä päivänä?

Saavu leiripaikalle hyvissä ajoin ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.

Missä harjoitukset pidetään?

Parkour-leirin päivät alkavat ja päättyvät Jyväskylän Parkour Akatemian salille Ahjokatu 12:ssa lukuunottamatta keskiviikkoa jolloin harjoittelemme koko päivän ulkona Jyväskylän Yliopiston kampuksen alueella. Ulkopäivän lähtö- ja lopetuspaikoista tiedotetaan tarkemmin leirikirjeessä.

Mitä leirien hintaan sisältyy?

– Kahdet – kolmet ohjatut harjoitukset joka päivä. Ohjaajina Parkour Akatemian ammattitaitoiset ohjaajat
– Vakuutus; kaikki leiriläiset vakuutetaan tapaturmien varalta vakuutusehtojen puitteissa
– kokopäiväleireillä lounas kuuluu hintaan

Tarvitseeko varata omia eväitä?

Kokopäiväleirien hintaan kuuluu lounas, mutta iltapäivälle kannattaa varata jotain välipalaa mukaan. Leirin aikana liikutaan paljon, niin on tärkeää että nälkä ei pääse yllättämään.

Älä kuitenkaan ota mukaan karkkia, sipsiä, limsaa tai muita herkkuja. Sen sijaan lastaa reppusi hedelmillä tai eväsleivillä jotta jaksat paremmin!

Missä ruokailu tapahtuu?

Kokopäiväleireillä ruokailu tapahtuu aivan Parkour Akatemian harjoittelusalin läheltä löytyvästä Lounasravintola Wilhelmissä. Ulkopäivinä etsimme jonkin rauhaisan paikan, jonne toimitetaan kenttälounas.

Mitä otan mukaan leirille?

Mukaan kannattaa ottaa juomapullo, vaatteet joissa voi liikkua vapaasti.

Kokopäiväleireille kannattaa ottaa mukaan jonkinlaiset kengät sisätreenejä varten (paljain jaloinkin pärjää sisällä). Paikan päälle kannattaa tulla kengillä joilla voi harjoitella ulkona, niin ei tarvitse kolmia kenkiä rahdata.

Kaikille parkour-leirille kannattaa ottaa mukaan aina säänmukaiset vaatteet, sillä harjoittelemme joka päivä myös ulkona. Ulkopäivien aikana olemme sään armoilla. Jos oikein myrskyää, niin etsimme kyllä katetun paikan harjoitella, mutta sateisena päivänä kannattaa pakata mukaan kuivat vaihtovaatteet varuiksi.

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Leiriläiset jaetaan usein pienryhmiin leirin alussa iän ja taitotason mukaan. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan pienryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: jyvaskyla@parkourakatemia.fi tai 045 892 7302.