Kokeilu­­tunnit ulkona

Ilmaiset lasten parkour-kokeilutunnit ulkona!

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää huhtikuun lopussa, joiden kautta on helppo tutustua parkouriin. Täytä sivun alalaidassa löytyvä lomake ja tule kokeilemaan! Kokeilutunnille otetaan mukaan vain muutamia, joten kannattaa toimia heti!

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan lähikulmiisi uusin silmin sekä ohjaajiimme sekä tottakai tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille ominaisella paikalla. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Mietityttääkö koronatilanne? Kokeilutunnit pidetään ulkona ja etäisyyksien pitäminen muihin harrastajiin on parkourissa helppoa. Tunnit ollaan myös suunniteltu niin, että vältetään kontaktia osallitujien kesken. Tunneille tullaan harjoittelemaan vain terveinä.

TULEVIA KOKEILUTUNTEJAMME:

 

Lasten ja Nuorten tunnit Kuokkalassa

Lasten parkour 7-10v, Aika: Ti 27.4.2021 klo 17-17:45, Paikka: Kuokkalan koulun piha

Lasten ja Nuorten tunnit Vaajakoskella

Lasten parkour 7-10v, Aika: To 29.4.2021 klo 17-17:45, Paikka: Vaajakummun koulun piha

Täytä olla oleva lomake ilmoittautuaksesi kokeilutunnille:

Meillä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja teemallisia vapaatunteja. Lue lisää täältä!