Tilaa kahden viikon ilmainen kokeilu

Tervetuloa kokeilemaan parkouria, käsinseisontaa, ilma-akrobatiaa, Jyväskylän parasta trampoliinia ja vaikka mitä muuta! Pääset kahden viikon ajan kaikille valitsemillesi Jyväskylän Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunneille aivan ilmaiseksi!

Tunteja löytyy runsaasti eri ikäisille: lapsille, aikuisille ja perheille. Lunasta kahden viikon ilmainen kokeilujaksosi täyttämällä alla oleva lomake. Saat sähköpostiin ajanvaraustunnukset. Voit selata lukujärjestystämme täällä LINKKI, missä näkyy myös miten paljon ryhmissä on tilaa milläkin viikolla. Samasta paikasta varataan tunteja kun olet aktivoinut tunnuksesi.

Vinkki: Ryhmissämme on tilaa rajoitetusti joten kannattaa katsoa ensin milloin sinua kiinnostavissa ryhmissä on tilaa ja asettaa kokeilun aloittamispäivä tämän mukaan.

Kahden viikon ilmainen kokeilu ei jatku automaattisesti maksulliseen jäsenyyteen. Kun haluat jatkaa harjoittelua kokeilun päätyttyä, sen voi tehdä saumattomasti tilaamalla kuukausimaksullisen harjoituspassin täyttämällä tämän lomakkeen: LINKKI.

Harjoituspassin käyttöehdot: LINKKI

Tiedot kerätään asiakasrekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

HUOMIO:

15.2.2022: Ajanvaraustunnusten saamisessa on 1-2 päivän viive. Korjaamme asiaa parhaillaan.

Kahden viikon kokeilujaksot

Tällä lomakkeella voi tilata lasten tai aikuisten 2 viikon kokeilujaksoja
  • Ajanvarauksen kirjautumistunnus. Oltava yksilöllinen. Vinkki: Gmailissa osoite nimi+mitavaan@gmail.com ohjautuu nimi@gmail.com postiluukkuun. Toimii myös hotmail ja Live sposteissa.
  • HUOM. huoltajan tiedot pakolliset jos passinhaltija on alaikäinen
  • Hidden
    Ensimäinen laskusi tulee paperilaskulla postitse, jonka maksamisen yhteydessä tästä tulee tehdä E-lasku
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden