Kevätnäytös 2023

Kevätnäytös 2023

Aiemmista tiedoista poiketen esitys pidetään lauantaina 20.5.2023. Näytöksiä on kaksi klo 16 ja klo 18.

Lauantain aikataulu

Pikkuapinat ja perheryhmät

Pienempien kanssa päädyimme ratkaisuun, että pikkuapinat tulevat esiintymään klo 16 näytökseen ja perheryhmäläiset tulevat esiintymään klo 18 esitykseen.

Pikkuapinoiden toivotaan tulevan lauantaina paikalle 15:15 kenraaliharjoitukseen.
Perheryhmien toivotaan tulevan lauantaina paikalle klo 17:15 kenraaliharjoitukseen.

 

Muut ryhmät

Muut ryhmät esiintyvät oletuksena molemmissa näytöksissä. Jos tiedät, että et pääse jompaankumpaan esitykseen, ilmoitathan asiasta henri.rahikainen@sirkuskoulu.fi.

Ensimmäisen näytöksen läpimeno 14:30
Ensimmäinen näytös klo 16:00
Tauko, ota evästä mukaan.
Toinen näytös klo 18:00
Juhlintaa!

 

Helatorstain bonus-esitysharjoitus

Niinkuin olette ehkä seiniltämme lukeneet, teillä on mahdollisuus tulla helatorstaina esitysharjoituksiin. Tilaisuus toimii niin, että rakennamme salin esityksen mukaiseen kuntoon ja teidän on mahdollista tutustua tilaan ja jutella minun (Henron) kanssa esityksestä ja viimeistellä sitä. Tässä on torstain rakennusaikataulumme:

16:00 Sirkus Jatko
17:00 Perheryhmät
18:00 Lasten lattia-tramppa -ryhmät ja parkour-ryhmät
19:00 Ilma-akrobaatit lapset
20:00 Aikuiset, ilma-akrobatia, pariakrobatia, akrojooga
Tulkaa siis paikalle tutustumaan hetkeksi ja lievittämään (tai yllyttämään) esitysjännistystä.

 

Esitykset ja niiden harjoittelu

Kevätnäytökseen osallistutaan ensisijaisesti oman ryhmän kanssa tehden tunneilla harjoiteltuja juttuja. Jos käyt useammassa ryhmässä voit esiintyä useamman ryhmän kanssa.
 

 

Kevätnäytöksestä

Esitykset rakentuvat kokeilunhaluisten tutkijoiden mikro-maailmaan ja laboratorioon, missä erilaiset olennot ja koehenkilöt kokevat kummia. Esimerkiksi pikkuapinat tulevat olemaan sinkoilevia mikro-organismeja ja ilma-akrobaatit DNA-rihmastoja.

Meidän kevätnäytösten tarkoitus on antaa teille mahdollisuus kokeilla esiintymistä matalalla kynnyksellä. Eli ei tarvitse ottaa paineita osaako tehdä uskomattomia temppuja. Ne ovat toissijaisia. Tärkeintä on, että te pääsette kokeilemaan ja harjoittelemaan esiintymistä.

Esitys esitetään meidän tutussa sirkus-salissa Ahjokadulla.

 

Omat esitykset

Voit myös ilmoittaa/ehdottaa omaa sooloa tai porukkaesitystä ottamalla yhteyttä henri.rahikainen@parkourakatemia.fi. Pyydämme toki, että ne voitaisiin liittää jotenkin näytöksen teemaan.

 

Ilmoittautuminen

Kaikkien teidän on mahdollista esiintyä, mutta emme pakota ketään esiintymään. Kysy itseltäsi tai lapseltasi: haluaisitko esiintyä kevätnäytöksessä? Jos vastaus on kyllä tai ehkä täytä alla oleva lomake ja kerro, minkä ryhmän kanssa haluat esiintyä:

Lisää tietoa kevätnäytöksestä tulee tänne kevään edetessä.

Osallistuaksesi kevätnäytökseen ilmoittaudu allaolevan lomakkeen kautta. Merkitse siihen minkä ryhmien mukana haluat esiintyä.

Kevätnäytökseen ilmoittautuminen

Minkä ryhmien kanssa haluat esiintyä
Saa valita useamman.