Kevätnäytös 2021

Tältä sivulta löydät kaiken tiedon kevätnäytösvideosta. Päivitämme tänne aina uusimman tiedon.

Vuoden 2021 kevätnäytös tehdään videomuodossa. Videoon pääsevät ainakin toistaiseksi osallistumaan meidän lapsiharrastajat. Mikäli aikuiset saavat taas harrastaa huhtikuussa niin koitamme ehtiä keksiä jotain myös aikuisille.

Miten hyvä mun tarvii olla?

Et tarvitse muuta, kuin halua olla mukana! Kuten kevätnäytöksissä aiemminkin, tavoitteemme on tehdä video niin, että siihen osallistumiseen on mahdollisimman pieni kynnys, mutta mikäli taituruutta löytyy niin sen pääsee näyttämään! 

Millainen video se on?

Videon teemana on mitä kaikkea Sirkuskoululla oikein tapahtuu ja minkälaisia ihmeellisiä kummatuksia salien nurkista mönkii esiin, kun illan viimeinen ohjaaja sulkee oven.

Videon alustava juoni on seuraava:
Tyyppi kävelee meidän salin ohitse illalla ja näkee liikettä sisällä. Perjantain lasten sirkuslaiset houkuttelevat Tyypin sisään tempuillaan. Tyyppi jatkaa syvemmälle saliin, joka vaikuttaa isommalta kuin pitäisi. Hän kävelee ilma-akrobaattien ohitse ja alitse usean pitkän käytävän ohitse. Lopulta hän päätyy käytävän päähän josta löytyy tiistain lasten sirkus-porukka temppuilemassa (kummallisia otuksia, erikoisia temppuja tai jotain).

Tunnelma muuttuu painostavammaksi ja Tyyppi huomaa, että kaikki hänen näkemänsä otukset makaavat yhtäkkiä lattialla. Otukset alkavat matoilemaan Tyyppiä kohti ja ajavat hänet toiseen huoneeseen (parkour-sali). Sieltä löytyy liuta zombeja/otuksia ja Zombipäällikkö (Hattu), joka Tyypin huomattuaan örisee ja viittoo otukset ottamaan Tyypin kiinni. Seuraa takaa-ajokohtaus, jossa parkourataan parkour-salissa ja akrobatisoidaan ilmaradalla ja trampoliineilla. Lopulta zombi/otusjoukkio saa Tyypin kiinni. Ja mitä sitten tapahtuu? Käykö Tyypin kalpaten vai mitä häh!? Sitä ei kerrota vielä! 🙂

Mikä on aikataulu? Milloin harjoitellaan?

Lasten sirkus-ryhmät ja ilma-akrobatiaryhmät suunnittelevat, harjoittelevat ja kuvaavat omat osuutensa/esityksensä tuntien sisällä. Kuvaus tapahtuu viikolla 15 ja tarvittaessa myös viikolla 16.

Takaa-ajokohtaus kuvataan lauantaina 17.4.2021. Rakennamme tuolloin koko salin kiertävän jättiradan. Osallistujat saavat ensin rauhassa kiertää rataa samaan tapaan kuin muutenkin meidän ESKM/Ninjarata-tapahtumissa. Jokainen osallistuja saa valita 1-3 (riippuen miten paljon porukkaa on paikalla) haluamaansa temppua tai kohtaa radasta kuvattavaksi. Tämän lisäksi kuvaamme pari massaryntäyskohtausta. Tähän tarvitsemme parkour- ja lattia-tramppa-tunneilla käyviä lapsia.

Mitkä ryhmät esiintyvät?

  • Keskiviikon, torstain ja lauantain lattia- ja trampoliiniakrobtia lapset (7-14v.) – harjoitellaan tuntien aikana, kuvataan 17.4.2021
  • Kaikki lasten 7-14v. parkour-ryhmä harjoitellaan tuntien aikana, kuvataan 17.4.2021
  • Tiistain ja perjantain lasten sirkus (7-12v.) – kuvataan ja harjoitellaan tuntien aikana
  • Maanantain sirkus esiintyvä ryhmä – kuvataan ja harjoitellaan tuntien aikana
  • Ilma-akrobatia lapset perus ja edistyneet– kuvataan ja harjoitellaan tuntien aikana