tilaajien seikkailu

Tervetuloa mukaan. Täältä löydät ilmoittautumislomakkeen talviseikkailuun.

Tervetuloa Jyväskylän Parkourakatemian ja Sirkuskoulun Talviseikkailuun!

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää yhdessä sanomalehti Keskisuomalaisen kanssa talviseikkailun Jyväskylän yläkaupungille.

Talviseikkailu sopii mainiosti 4-99 vuotiaille tutkimusretkeilijöille, perheille, lapsille ja nuorille sekä seikkailumielisille aikuisille. Seikkailemaan pääsee selaimessa toimivan mobiilisovelluksen avulla. Pelataksesi sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta puhelimeesi tai luoda tunnuksia mihinkään. Pelissä liikutaan kartalla availlen sieltä löytyviä tehtäviä. Menemällä lähelle kartan osoittamaa tehtävää, saat ohjeistuksen auki klikkaamalla kuvaketta. Tehtävät voit suorittaa yksin tai yhdessä.

Jokaiselta kartalla näkyvältä rastilta pystyt keräämään itsellesi pisteitä. Jokaisella rastilla on kaksi tehtävää: haastetehtävä ja mysteeritehtävä. Pisteitä saat tekemällä annetun liikunnallisen haastetehtävän ja vastaamalla mysteeritehtävän, jonka vastaus löytyy tehtävän lähiympäristöstä.

Tapahtuma järjestetään täysin ulkoilmassa, joten tapahtumaan osallistuminen on turvallista. Peliä pääsee kerrallaan pelaamaan vain tietty osallistujamäärä, jotta saamme varmistettua turvavälien säilymisen koko talviseikkailun ajan. Kannattaa siis varata teille sopiva aika nopeasti. Linkin peliin saat ilmoittautumislomakkeen täytön ja lähetyksen jälkeen sähköpostiin. Peli sijoittuu Jyväskylän yliopiston kampusalueelle.

Peliin ilmoittaudutaan täältä:

Talviseikkailuun ilmoittautuminen

Keskisuomalaisen tilaajille Jyväskylän keskustan talviseikkailuun ilmoittautuminen

  • Valitse mihin aikaan haluatte käydä seikkailemassa. Rajoitamme seikkailijoiden määrä, jotta voimme pitää etäisyyksiä ja toiminnan turvallisena.
    Lähettämäsi tiedot tallennetaan 2kk ajaksi, jonka jälkeen ne poistetaan. Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu voi lähettää minulle tämän aikana viestiä talviseikkailusta sekä parkourin ja sirkuksen harrastamisesta jyväskylässä.
Talviseikkaulun sinulle järjestää:

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Sanomalehti Keskisuomalainen

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Parkourkuvat: Eero Kauppinnen