ILMOITTAUDU

Klikkaa painiketta alta:

Soita meille jos mitä tahansa kysyttävää ilmenee:
045 892 7302 (ma-pe klo 12-15)

Kevätkausi

Syyskausi

10.08 – 18.12.2023

Varaa paikkasi viimeistään 1.5. klo 23:59 mennessä niin et menetä -45 €  kevään harrastajan etua syksyn kausimaksuta ja varmistat paikan teille sopivasta ryhmästä.

UUTTA: Ilmoittaudu nyt syys- ja kevätkaudelle yhdellä ilmoittautumisella – tätä on meiltä toivottu! Kausimaksut laskutetaan aina erikseen, ja jos haluat kuitenkin myöhemmin perua osallistumisen seuraavalle kaudelle ilmoitat vain siitä meille 30 päivää ennen seuraavan kauden alkua. Lisätietoa
UUTTA: Jatkuva ilmoittautuminen – tätä on meiltä toivottu! Ilmoittautumisesi jatkuu automaattisesti seuraavalle kevätkaudelle, siitä syyskaudelle ja näin edelleen aina seuraavalle kaudelle ilman, että sinun tarvitse tehdä mitään. Kausimaksut laskutetaan aina erikseen, ja jos haluat kuitenkin myöhemmin perua osallistumisen tulevalle kaudelle ilmoitat vain siitä meille viimeistään 30 päivää ennen seuraavan kauden alkua. Lisätietoa

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne.

Kesäkausi

Tampereen Parkour Akatemian Kesäkausi

28.06. – 27.07.2023

Kerran viikossa järjestettävät harjoitukset:

 

Yhteystiedot

Tampereen Parkour Akatemia
Aarikkalankatu 24
33530 Tampere
tampere@parkourakatemia.fi
Puh. 045 892 7302 (arkisin klo 12-16)

Tampereen Parkour Akatemia

Liikunta on ihmisen luontainen olemisen tapa sekä oppimisen keino.

Parkour Akatemia toteuttaa Tampereella liikuntakasvatusta parkourin keinoin. Tavoitteena on innostaa niin lapsia kuin aikuisiakin liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Tunnit rakentuvat erilaisista peleistä sekä parkourille ominaisista tekniikkaharjoituksista. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Harjotusten vaikeutta muokataan aina oppijan tasolle sopivaksi ja kilpailun puuttuminen luo vapaan harjoitteluilmapiirin, jossa virheiden tekeminen ei jännitä – oikeastaan sitä ei edes ajattele. Tunneilla pääsee harjoittelemaan myös ulkona!

Tampereen Parkour Akatemian harjoittelusali on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta.