ILMOITTAUDU

Klikkaa painiketta alta:

Ole yhteydessä, jos mitä tahansa kysyttävää ilmenee:
espoo@parkourakatemia.fi
Kevätkausi

Syyskausi

14.8. – 10.12.2023

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne.

Varaa paikkasi viimeistään 1.5. klo 23:59 niin et menetä -45€ ennakkovaraajan etua syyskauden maksusta ja varmistat paikan teille sopivasta ryhmästä.

 

 

UUTTA: Nyt voit valita ilmoittautumisen joko syyskaudelle tai koko lukuvuodelle kerrallaan! 

Tätä meiltä on pyydetty! Lukuvuodelle ilmoittautuneet jatkavat automaattisesti seuraavalle kevätkaudelle, eikä uutta ilmoittautumista kausien välillä tarvitse tehdä! Eikä hätää – voit myös halutessasi osallistua harrastukseen tuttuun tapaan kausi kerrallaan.

Kausimaksut laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä.

Syys- ja kevätkausi laskutetaan erikseen, kahdessa erässä/kausi. Voit perua kauteen osallistumisen ilmoittamalla siitä meille 30 päivää ennen uuden kauden alkamista, jolloin ilmoittautuminen tulevalle kaudelle perutaan ja kausimaksua ei tarvitse maksaa. 

Yhteystiedot

Espoon Parkour Akatemia

espoo@parkourakatemia.fi
Keran harjoittelusalin osoite:
Kutojantie 12, 02630 Espoo

 

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Liikunta on ihmisen luontainen olemisen tapa sekä oppimisen keino.

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Espoossa että Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkour- ja sirkustuntien vaikeutta muokataan aina oppijan tasolle sopivaksi ja kilpailun puuttuminen luo vapaan harjoitteluilmapiirin, jossa virheiden tekeminen ei jännitä – oikeastaan sitä ei edes ajattele. Tunnit rakentuvat erilaisista peleistä, leikeistä sekä lajeille ominaisista tekniikkaharjoituksista. Samalla opitaan lajien henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Lisäksi perustaidot kuten tasapaino, hyppiminen ja roikkuminen tulee tunneilla tutuksi!

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulun harjoittelusali Kerassa Kutojantiellä on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään, taitotasoon ja sukupuoleen katsomatta.