Lasten leirit

Suositut parkour-leirit Savon sydämessä!

Siilinjärven Parkour Akatemia järjestetään parkour-leirejä lapsille kesä- ja heinäkuussa sekä koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Alla tietoa tulevista leireistä.

Syysleiri vk 42 ma-ke 17.-19.10.2022!

 

Syysleirin ilmoittautuminen on nyt auki! Syysleiri on kolmen päivän mittainen leiri ma-ke 17.-19.10.2022.

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä liikuntaleirimme on päiväleiri, jolle lapsen voi tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 16.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä, jotta leiriläiset jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän! Myös iltapäiväksi kannattaa varata jotain välipalaa. Oma juomapullo mukaan!

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä.

Leirille tuodaan omat eväät, joita voi tarvittaessa säilyttää jääkaapissa ja lämmittää mikrossa. Tärkeää leirille on muistaa tuoda oma juomapullo! Näiden lisäksi mukaan tarvitset säiden mukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Avojaloinkin sisällä pärjää.

Leirien varausmaksun suuruus on 35€. Loput leiristä maksetaan laskulla leiriä edeltävällä viikolla. Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi.

 

 

Lasten leiripäivän ohjelma:

9.00 – 9.30 Ilmoittautuminen ja leiripäivän aloitus
9.30 – 11.30 Ohjatut parkour-harjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
11.30 – 12.30 Ruokailu ja taukotoimintaa
12.30 – 14.30 Ohjatut parkour-harjoitukset sisä- tai ulkotiloissa
14.30 – 15.00 Leiripäivän lopetus

Paikat:

Leirien tukikohtana toimii Siilinjärven Parkour Akatemian uusi sali (Vesijärventie 9), johon kokoonnutaan leiripäivien aluksi ja lopuksi (mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan ohjelman mukana).

Jokaisen leirin hintaan kuuluu: