ILMOITTAUDU

Hyppää mukaan kaikkien aikojen hauskimmille leireille!

Siilinjärven Parkour Akatemia
Oppipojantie 19, 71800 Siilinjärvi
siilinjarvi@parkourakatemia.fi

Kesäleirit

Kesäleirit 2024

 

Ajankohdat:

  • Kesäleiri 1, 3.-7.6.2024 (5pv)
  • Kesäleiri 1, 3.-7.6.2024 (5pv) PUOLIKAS PÄIVÄ
  • Kesäleiri 2, 10.-12.6.2024 (3pv)

Hinta:

  • 5pv 185€
  • 5 pv PUOLIKAS PÄIVÄ 115€
  • 3pv 125€

Maksat alkuun vain varausmaksun 35€. Loput leiristä maksetaan leiriä edeltävällä viikolla sähköpostiin tulevalla laskulla.

Ilmoittaudu mukaan:
 

 

Siilinjärven Parkour Akatemian leirit

Parkour Akatemia toteuttaa Siilinjärvellä liikuntakasvatusta parkourin keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourleireillä opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen.

Leirille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta. Puolet leiripäivästä pyritään harjoittelemaan ulkona ja yhtenä päivänä käydään uimassa läheisellä uimarannalla!

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä liikuntaleirimme on päiväleiri, joille lapsen voi leirille tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 16. Puolipäivä leirille lapsen voi tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 12:30 mennessä.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä, jotta leiriläiset jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän! Myös iltapäiväksi kannattaa varata jotain välipalaa. Oma juomapullo mukaan!

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä.

Leirien varausmaksun suuruus on 35€.  Loput leiristä maksetaan laskulla leiriä edeltävällä viikolla. Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi.

Seuraa meitä myös somessa!