ILMOITTAUDU

Hyppää mukaan kaikkien aikojen hauskimmille leireille!

 

Siilinjärven Parkour Akatemia
Vesijärventie 9, 71800 Siilinjärvi
siilinjarvi@parkourakatemia.fi

Kesäleirit

Kesäleirit 2023

 

Ajankohdat:

  • 5.-9.6.2023 (5pv)
  • 19.-21.6.2023 (3pv)
  • 31.7.-4.8.2023 (5pv)

Hinta

  • 5pv 180€
  • 3pv 120€

Maksat alkuun vain varausmaksun 35€. Loput leiristä maksetaan leiriä edeltävällä viikolla sähköpostiin tulevalla laskulla.

Ilmoittaudu mukaan:

 

Siilinjärven Parkour Akatemian leirit

Parkour Akatemia toteuttaa Siilinjärvellä liikuntakasvatusta parkourin keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourleireillä opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Leiripäivistä noin puolet harjoitellaan ulkona!

Siilinjärven Parkour Akatemian tilat on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta.

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä liikuntaleirimme on päiväleiri, joille lapsen voi leirille tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 16.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä, jotta leiriläiset jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän! Myös iltapäiväksi kannattaa varata jotain välipalaa. Oma juomapullo mukaan!

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä.

Leirien varausmaksun suuruus on 35€.  Loput leiristä maksetaan laskulla leiriä edeltävällä viikolla. Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi.

Seuraa meitä myös somessa!