ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä syksyn viikkotunneille!

Klikkaa linkkiä ja tarkista paikkatilanne:

Alta löydät tiedot syyskaudelle ilmoittautumisesta:

 

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

SyyskausiSIILINJÄRVEN UUSI SALI AVAA OVENSA!

LISÄÄ RYHMIÄ VKO 43 ALKAEN, ILMOITTAUDU NYT!

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Varmista paikkasi pian sillä ryhmät tulevat täyteen nopeasti. Uusien ryhmien treenit alkavat viikolla 43!
LAPSET (7-14 -vuotiaat) PIENET LAPSET JA PERHEET (4-7 -vuotiaat)
SYYSKAUDEN PERUSTIEDOT:

Uusi syyskausi alkaa viikolla 43 (24.10.-30.10.) ja päättyy tiistain ryhmillä vko 50 ja maanantain, keskiviikon sekä torstain ryhmillä vko 49.
Syyslomalla vko 43 ja itsenäisyyspäivänä 6.12. ei treenejä.

SYYSKAUDEN LUKUJÄRJESTYS:

 

(avaa lukujärjestys isompana uuteen välilehteen tästä)

 

 

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-14 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.