Kokeilu­­tunnit

Uusien pomppupäivä
Tervetuloa tutustumaan tiloihimme liikunnallisten haasteiden parissa! Tämä ilmainen kokeilukerta on täynnä erilaisia tehtäviä, joita suoritetaan hyppien, kiipeillen, tasapainoillen, luovuutta käyttäen – vain mielikuvitus on rajana! Olit sitten uusi pomppija tai kokenut hyppijä, haastetta löytyy kaikille!

 

Pomppupäivän aikana voit myös kysyä lisää parkourin ja sirkuksen harrastamisesta ja lunastaa kokeilukuukauden erikoistarjouksella harrastamaan haluamassasi ryhmässä. Tervetuloa mukaan!

Seuraavat uusien pomppupäivät:

  • 30.9. klo 14-15 (7-12v aikuisen kanssa)
  • 14.10. klo 14-15 (3-6v aikuisen kanssa)
 

Ilmoitamme tälle sivulle tulevat kokeilutunnit.

Kokeilutunneilla sinulla on mahdollisuus tutustua parkouriin ja sirkukseen täysin maksuttomasti. Kokeilutunnin jälkeen voit ilmoittautua kuukauden kokeilujaksolle erikoishintaan!

Kysymyksiä kokeilutunneista

Mikä on kokeilutunti? Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kokeilutunneilla pääset ilmaiseksi kokeilemaan parkouria, sirkusta, käsinseisontaa ja akrobatiaa!

Kenelle kokeilutunnit sopivat? Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa.

Missä kokeilutunnit järjestetään? Kokeilutuntimme järjestään Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun salilla, Kiviaidankatu 2c, 4.krs. 

Miten kokeilutunnit toimivat? Ilmoittautuminen kokeilutunnille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla.

Miten ilmoittaudun tunneille mukaan? Tunnin jälkeen keräämme nimet ylös kaikilta, jotka haluavat ilmoittautua viikkotunneille mukaan. Me hoidamme loput. Saat ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan (33 tai 35,5e/kk norm. 66 tai 71e/kk) ja voit perua osallistumisen missä kohtaa kautta tahansa kuluvan kalenterikuun loppuun.

Seuraa meitä myös somessa!