Kokeilu­­tunnit

Uusien pomppupäivä
Tervetuloa tutustumaan tiloihimme liikunnallisten haasteiden parissa! Tämä ilmainen kokeilukerta on täynnä erilaisia tehtäviä, joita suoritetaan hyppien, kiipeillen, tasapainoillen, luovuutta käyttäen – vain mielikuvitus on rajana! Olit sitten uusi pomppija tai kokenut hyppijä, haastetta löytyy kaikille!

Pomppupäivän aikana voit myös kysyä lisää parkourin ja sirkuksen harrastamisesta ja lunastaa kokeilijan alennuksen kevätkauden treeneistä. Tervetuloa mukaan!

Seuraavat uusien pomppupäivät:

  • 10.2. klo 14:15-15:15 (3-12 -vuotias + perhe)
 

Lattia on laavaa Lauttasaaressa!

Vallilassa lattia muuttuu laavaksi sunnuntaina 24.2.2024. Parkour ja sirkussalimme täyttyy erilaisista esteistä ja haasteista, joita et koe missään muualla! Tapahtuma on täynnä virtaa, liikunnan iloa ja yhdessä tekemistä koko perheen voimin. Koko sali on rakennettu niin että liikkuminen onnistuu lattiiaan koskematta mitä erikoisimmin ja luovimmin keinoin. Tule todistamaan itse! Paikalla on ammattitaitoiset parkour ja sirkusohjaajamme, jotka kannustavat jokaista temppilijaa ylittämään itsensä. Ilmoittaudu pian ennenkuin paikat loppuvat!

PSSSSST! Voimassa on myös erikoistarjous Lauttasaaren sirkus- ja parkourtunneille uusille jäsenillemme, joka on lunastettavissa ainoastaan tapahtuman aikana! Kysy lisää paikan päällä, tunteja löytyy niin lapsille, perheille kuin aikuisillekin.

OHJELMA:
10.00-11.00 4-11v lapset + aikuiset // ILMOITTAUDU
12.00-13.00 4-6v lapset + aikuiset // ILMOITTAUDU
13.30-14.30 7-11v lapset + aikuiset // ILMOITTAUDU

Tapahtumaan osallistutaan vanhemman kanssa

Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti!

4-11v. + aikuiset

Su 25.1.2024
Klo 10:00 – 11:00

3-6v. + aikuiset

Su 25.2.2024
Klo 12:00 – 13:00

7-11v. + aikuiset

Su 25.2.2024
Klo 13:30 – 14:30

Kysymyksiä kokeilutunneista

Mikä on kokeilutunti? Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kokeilutunneilla pääset ilmaiseksi kokeilemaan parkouria, sirkusta, käsinseisontaa ja akrobatiaa!

Kenelle kokeilutunnit sopivat? Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa.

Missä kokeilutunnit järjestetään? Kokeilutuntimme järjestään Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun salilla, Kiviaidankatu 2c, 4.krs. 

Miten kokeilutunnit toimivat? Ilmoittautuminen kokeilutunnille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla.

Miten ilmoittaudun tunneille mukaan? Tunnin jälkeen keräämme nimet ylös kaikilta, jotka haluavat ilmoittautua viikkotunneille mukaan. Me hoidamme loput. Saat ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan (33 tai 35,5e/kk norm. 66 tai 71e/kk) ja voit perua osallistumisen missä kohtaa kautta tahansa kuluvan kalenterikuun loppuun.

Seuraa meitä myös somessa!