Kokeilu­­tunnit

Tapahtumat

Lattia on laavaa Lauttasaaressa!

Olemme osana Lauttasaaren liikuntapäivää muuttamalla lattian laavaksi! Parkour- ja sirkussalimme täyttyy erilaisista esteistä ja haasteista, joita et koe missään muualla! Tapahtuma on täynnä virtaa, liikunnan iloa ja yhdessä tekemistä koko perheen voimin. Koko sali on rakennettu niin että liikkuminen onnistuu lattiaan koskematta mitä erikoisimmin ja luovemmin keinoin. Voit saapua paikalle sinulle sopivaan aikaan.

PSSSSST! Voimassa on myös erikoistarjous Lauttasaaren sirkus- ja parkourtunneille uusille jäsenillemme, joka on lunastettavissa ainoastaan tapahtuman aikana! Kysy lisää paikan päällä, tunteja löytyy niin lapsille, perheille kuin aikuisillekin.

OHJELMA:
10:00-12:00 Lattia on laavaa parkoursalissa 3-12v + perhe
12:00-14:00 Lattia on laavaa sirkussalissa 3-12v + perhe

Tapahtumaan osallistutaan vanhemman kanssa.

Tapahtuma on ilmainen.

Kysymyksiä kokeilutunneista

Mikä on kokeilutunti? Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kokeilutunneilla pääset ilmaiseksi kokeilemaan parkouria, sirkusta, käsinseisontaa ja akrobatiaa!

Kenelle kokeilutunnit sopivat? Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa.

Missä kokeilutunnit järjestetään? Kokeilutuntimme järjestään Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun salilla, Kiviaidankatu 2c, 4.krs. 

Miten kokeilutunnit toimivat? Ilmoittautuminen kokeilutunnille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla.

Miten ilmoittaudun tunneille mukaan? Tunnin jälkeen keräämme nimet ylös kaikilta, jotka haluavat ilmoittautua viikkotunneille mukaan. Me hoidamme loput. Saat ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan (33 tai 35,5e/kk norm. 66 tai 71e/kk) ja voit perua osallistumisen missä kohtaa kautta tahansa kuluvan kalenterikuun loppuun.

Seuraa meitä myös somessa!