Kokeilu­­tunnit

Ilmoittaudu mukaan syyskauden 2022 ilmaisille kokeilutunneille!

AIKUISET (yli 16v.):
Parkour / freerun, sunnuntai 14.8. klo 13-14 LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

LAPSET (7-12v.):
Parkour 7-9v, sunnuntai 7.8. klo 14-15 LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
Parkour 9-12v, sunnuntai 14.8. klo 12-13 LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

TAAPEROT JA NAPEROT (4-6v.):
Taaperot 3-4v, sunnuntai 7.8. klo 12-13 LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
Naperot 5-6v, sunnuntai 7.8. klo 13-14 LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

PERHEET (aikuinen + yksi 4-6v.):
Perheryhmä, sunnuntai 7.8. klo 15-16 LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU 

Kysymyksiä kokeilutunneista

Mikä on kokeilutunti? Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kokeilutunneilla pääset ilmaiseksi kokeilemaan parkouria, sirkusta, käsinseisontaa ja akrobatiaa!

Kenelle kokeilutunnit sopivat? Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa.

Missä kokeilutunnit järjestetään? Kokeilutuntimme järjestään Lauttasaaren Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun salilla, Itälahdenkatu 22a (sisäänkäynti sisäpihalta ovikelloa soittamalla).

Miten kokeilutunnit toimivat? Ilmoittautuminen kokeilutunnille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa lajille suunnitelulla salilla.

 

 

Tiedot tulevista kokeilutuntiviikoista päivittyvät tälle sivulle. Voit myös kysyä mahdollisuudesta tulla testaamaan harrastusta jollekin viikkotunnillemme laittamalla sähköpostia osoitteeseen lauttasaari@parkourakatemia.fi