Syysleiri

Syysloman leiri 7-14 -vuotiaille 17.-19.10.2022

Syysleiri vk 42 ma-ke 17.-19.10.2022!

 

Syysleirin ilmoittautuminen on nyt auki! Syysleiri on kolmen päivän mittainen leiri ma-ke 17.-19.10.2022.

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä liikuntaleirimme on päiväleiri,  joille lapsen voi leirille tuoda aikaisintaan 7:45 ja hakea klo 16.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä, jotta leiriläiset jaksavat liikkua ja touhuta koko päivän! Myös iltapäiväksi kannattaa varata jotain välipalaa. Oma juomapullo mukaan!

Leirit sopivat kaikentasoisille. Parkour Akatemian ohjaajien kykenevissä käsissä saamme kaikille osanottajille mielekkäitä haasteita, hauskoja leikkejä ja onnistumisen elämyksiä.

Leirille tuodaan omat eväät, joita voi tarvittaessa säilyttää jääkaapissa ja lämmittää mikrossa. Tärkeää kesän leirille on muistaa tuoda oma juomapullo! Näiden lisäksi mukaan tarvitset säiden mukaiset ulkoliikuntavarusteet sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät. Avojaloinkin sisällä pärjää.

Leirien varausmaksun suuruus on 35€. Loput leiristä maksetaan laskulla leiriä edeltävällä viikolla. Lasku tulee automaattisesti sähköpostiisi.

Missä harjoitukset pidetään?

Leirin harjoitukset pidetään Parkour Akatemian tiloissa osoitteessa Kaivotie 23.

Mitä otan mukaan leirille?

Ota mukaan eväät, juomapullo sekä sisälle ja ulos soveltuvat treenivaatteet!

Pääsenkö samaan ryhmään kaverini kanssa?

Mikäli leirille ilmoittautuu kylliksi ihmisiä jaamme ryhmän kahtia iän, taitojen ja toiveiden mukaisesti. Kaverit ja sisarukset pääsevät halutessaan samaan ryhmään, joten esitä toiveesi kun ilmoittaudut leirille ensimmäisenä päivänä!

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: kuopio@parkourakatemia.fi

Ilmoittaudu mukaan

Paikat leirille täyttyvät nopeasti. Varaa siis nopeasti oma paikkasi!