Tiiviskurssit ja työpajat

Erilaisia tiiviskursseja ja työpajoja Kuopiossa.

KIIPEILY & PARKOUR INTROKURSSI 2023

Tule kokeilemaan uusia lajeja yhdistetylle kiipeilyn ja parkourin introkurssille! Kurssi järjestetään toukokuun 2023 aikana neljänä peräkkäisenä tiistaina 9.5. alkaen, aina klo 18:30-20:00. Ensimmäiset kaksi kertaa on parkouria ja seuraavat kaksi kertaa kiipeilyä.

Kurssin hinta on 59€

Kurssi sopii kaikentasoisille liikkujille, kaikille löydetään sopivia haasteita! Kurssi on tarkoitettu aikuisille.

Mikäli jokin tunti jää välistä sairastumisen takia, voi kerran käyttää omatoimitreeninä myöhemmin sopivana ajankohtana.

Kurssille mahtuu 10 nopeiten ilmoittautunutta!

Sijaitsemme Kuopion Särkiniemessä osoitteessa Kaivotie 23. VOEMAn sisäänkäynti näkyy heti pihaan ajaessa, ja Parkour Akatemia löytyy VOEMAn ovelta vasemmalle sisäpihan puolelta. VOEMAn parkkipaikkoja on sisäänkäynnin oikealla puolella, ja lisäksi yhteistä parkkitilaa on vasemmalla sisäpihan keskellä, Parkour Akatemian edessä.

PARKOUR

Tunnilla harjoitellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä liikkeitä jokaisen oman taitotason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapa. Tunnilla tehdään lisäksi parkouria tukevaa lihaskuntoa.

Ensimmäinen kerta ollaan sisällä salilla, mukaan joustavat vaatteet ja juomapullo

Toisella kerralla mennään ulos, mukaan säähän sopivat vaatteet ja juomapullo

TIISTAISIN 9.5 ja 16.5.

Klo 18.30-20.00

KIIPEILY

VOEMAn kiipeilytunneilla pääset kokeilemaan sekä boulderointia että köysikiipeilyä ohjaajan opastamana.
Boulderointi tarkoittaa kiipeilyä matalammilla seinillä ilman valjaita. Seinien alla on pehmeät patjat turvaamassa putoamista. Köysiseinällä pääsee kiipeilemään sekä automaattivarmisteisten laitteiden turvin, että ohjaajan varmistamana yläköydellä. Omia varusteita ei tarvitse olla, kaikki tarvittavat varusteet saa meiltä lainaan.

Kiipeily erittäin monipuolisena urheilulajina sopii kaikenlaisille ihmisille. Kiipeilyssä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla monet ominaisuudet, kuten tasapaino, koordinaatiokyky ja lihasvoiman kehittäminen koko kroppaan, kuin myös keskittymiskyky, ongelmien ratkaiseminen ja itsensä voittamisen fiilis.

TIISTAISIN 23.5 ja 30.5.

Klo 18.30-20.00