Synttärit

Järjestämme lapsellenne hyväntuuliset temppusynttärit Espoon Parkour Akatemialla! Synttäreitä on mahdollista toteuttaa lauantaisin klo. 15.30-17.30. Kysy vapaita aikoja vilma.jaatinen@parkourakatemia.fi

Ota meihin yhteyttä ja järjestetään synttärit yhdessä:

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ohjeet

Ota yhteyttä yllä olevalla lomakkeella, tai vilma.jaatinen@parkourakatemia.fi ja tiedustele vapaita synttäriaikoja.

Synttäreiden hinnat (sis. ALV. 10%)
1-12 osallistujaa (1 ohjaaja): 187,00€

13-24 osallistujaa (2 ohjaajaa) : 330,00€

Tietoa synttäreistä

Synttäreiden ohjelma molempien lajien merkeissä on seuraavanlainen:
n. 45 minuuttia ohjattua parkouria
n. 30 minuuttia vapaata tekemistä valvotusti ohjaajan toimesta
n. 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia, jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tarjoilutilassa. Tarjoilutila sopii parhaiten enintään 12 osallistujalle kerrallaan.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita.
Huomioikaa, että tarjoilutilamme ovat pieniä ja sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille. Tarjoilutilana toimii pieni taukotila/keittiö tai sitten odotusparvi. Paikka vaihtelee muiden tilavarausten mukaan. Halutessasi voitte tulla katsomaan tiloja ennen synttäreitä.

Ohjaajamme ovat valmiita vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Mahdolliset lahjojen vaihdot yms. kannattaa järjestää ohjatun toiminnan jälkeen, jotta se ei vie aikaa salissa tapahtuvalta ohjaukselta. Parkour-synttäreille sopii urheilujuomaksi parhaiten vesi. Toivomme, että lasten synttäreillä ei tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) ennen ohjausta, sillä nämä eivät edistä jaksamista/keskittymiskykyä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole lajeja koskaan kokeilleetkaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.