Tuntikuvaukset

Tutustu tuntitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Toimitilamme sijaitsee Espoossa Olarinluomassa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Vesikuja 4.

Olarinluoman sali tarjoaa hyvät puitteet harjoitella parkouria, sirkusta ja akrobatialajeja. Olarinluomaan muutimme Kerasta kesällä 2023, ja uudessa salissa onkin kaksinkertaisesti treenitilaa lajeille edelliseen verrattuna. Harjoittelutiloja on permanto- ja parkouralue sekä niiden lisäksi voimailu-/oheisharjoittelumahdollisuudet. Saliin mahtuu yhtä aikaa kaksi ryhmää kerrallaan.

Lapsi + vanhempi

Lapsi-vanhempi-tunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Lapset tutustuvat yhteistyössä vanhemman kanssa erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Mikäli haluat osallistua perheryhmään useamman kuin yhden lapsen kanssa, otathan yhteyttä toimistoon: espoo@parkourakatemia.fi

 

Ilmoittaudu mukaan!
Naperot (4-6 v.)
Naperotunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Parkour (lasten-, nuorten- ja aikuisten ryhmiä)
Parkour-tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Sirkus (lasten ja nuorten ryhmiä)
Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä ja sirkustaitoja, kuten erilaisia kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Lattia-akrobatia (yli 16v)

Lattia-akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä kuten erilaisia kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja, kuperkeikkoja ja myös voltteja. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Ilmoittaudu mukaan!
Pariakrobatian perustason ryhmä (yli 16v)

Pariakrobatian perustason tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parin tai ryhmän kanssa tehtäviä nostoja, tasapainoliikkeitä ja akrobaattisia temppuja. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia. Perustason ryhmään ryhmään ovat tervetulleita kaikki taitotasosta riippumatta. Lajin opettelu aloitetaan tarvittaessa perusteista.

 

Ilmoittaudu mukaan!
Pariakrobatia - Icarian keskitaso/edistyneet (yli 16v.)
Icarian-tunneilla harjoitellaan dynaamisia L-base temppuja. Dynaamisien lisäksi tunneilla harjoitellaan staattisia hand2hand/foot2hand/foot2foot tekniikoita sekä poppeja. Ohjaajat Sauli ja Isa ovat ympäri Eurooppaa tunnettuja puhtaasta tekniikastaan, jossa sekä base että lentäjä ovat aktiivisia. Osallistujilta vaaditaan halua heittää, kopata, lentää ja spotata. Esivaatimukset: Bird, throne, star, F2F (foot to foot).

Opetussisällössä huomiodaan osallistujien kokemus, jotta voidaan toimia yksilökohtaisesti sopivien haasteiden parissa.

 

Ilmoittaudu mukaan!