Usein kysytyt kysymykset

Lahdessa harrastaminen
Miten Lahteen pääsee harrastamaan?

Ilmoittautumalla ryhmiin Ilmoittautumisjärjestelmän kautta

Mistä näen Lahden tuntitarjonnan?
Onko harjoituksia korona-aikana?

Harjoitukset järjestetään normaalisti. Suurin osa ryhmistä on pieniä johtuen koronan aiheuttamasta harrastajamäärän tilapäisestä laskusta. Mikäli lapsesi ryhmä on mielestäsi liian suuri niin tarjoamme aina mahdollisuuden vaihtaa pieneen ryhmään, sillä saman kategorian ryhmiä on useita eri päivinä, joista osa on todella pieniä.

Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Laita mailia juho.kallio@parkourakatemia.fi niin yritetään yhdessä.

Voiko ilmoittautumisen perua?

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kausi- ja leirimaksuja ei palauteta. Sairastapauksessa kausimaksusta voidaan hyvittää enintään 50% kurssin tai leirin maksusta lääkärintodistusta vastaan.

Kuinka maksaminen toimii?

Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassa. Maksutapoina ovat verkkopankit sekä Jousto ja Collector -laskutuspalvelut, joista saat laskun ja halutessasi voit suorittaa maksun useammassa erässä.

Saako menetettyjä harjoituksia korvata?

Saa korvata sellaisessa ryhmässä joka ei ole täynnä. Kysy aina missä voit korvata osoitteesta juho.kallio@parkourakatemia.fi.

Miten löydän Lahden salille?

Harjoittelusalimme sijaitsee osoitteessa Tunnelikatu 3, joka on Mustankallion tunnelin väestönsuojan liikuntatiloissa. Ulko-oven päällä roikkuu kyltti “PARKOUR”. 

 

Mihin voi parkkeerata?

Lähin laillinen parkkipaikka on Paavolan jalkapallokentän ja päiväkodin välissä. Tunnelin suulle Kannaksen koulun puolelle voi pysähtyä muttei parkkeerata.

Mitä jos puhelimeen ei vastata?

Yritämme vastata tai soittaa takaisin jos emme pääse juuri silloin vastaamaan, kun soitat. Kiva kun soitat meille 🙂 Voit laittaa halutessasi myös tekstarin soittoyrityksen perään.

Voiko Lahden tiloja vuokrata?
Tilamme ovat vuokrattavissa vapaina aikoina kalenterimme ulkopuolella. Kysy lisätietoja toimistoltamme!