Ohjaajat

Lahden Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Lahdessa vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.

Juho Kallio

Juho Kallio

Perustajamies LitM

Mikael Häme

Mikael Häme

ADAPT-Parkour-ohjaaja, Liikunnanohjaaja

Saif Ameen

Saif Ameen

ADAPT Level 2 parkour-ohjaaja, parkourin opetuksen laatuvastaava

Riku Karjalainen

Riku Karjalainen

ADAPT Level 2 parkour-ohjaaja

Aleksi Okkola

Aleksi Okkola

Otto

Otto

Emmi

Emmi

Tarek

Tarek

Sirkus-ohjaaja

Aada

Aada

Toni

Toni

Parkour-ohjaaja

Melinda Salmensuu

Melinda Salmensuu

Parkour-ohjaaja

Tytti Sandström

Tytti Sandström

Tytti on oman elämänsä sirkus- ja parkourtähti, jonka tie Tantereelle on kulkenut useiden eri lajien kautta.

Oma treeni Tytillä keskittyy lähinnä pariakrobatiaan. Ohjaajana hänet voi nähdä monenlaisissa ryhmissä, mm. pikkuapinoissa, lattia- ja trampoliiniakrobatiassa ja pariakrobatiassa.
Aten voi löytää ohjaamasta käsilläseisontaa, lattia- ja trampoliiiniakrobatiaa, sirkusta sekä perhe- ja pikkuapinaryhmiä. Hän on myös vastuussa Tantereen lukujärjestyksestä, oo!

Pinja Mikkonen

Pinja Mikkonen

Moikka! Pinja täällä! Liityin Tantereen ohjuskaartiin kesällä 2016 ja ohjaan pääosin lattia-akroa.

Sirkuksen pariin päädyin muutama vuosi sitten kaverin suostuteltua kokeilemaan pariakrotunnille. Tanterella mut löytää usein joko pää alaspäin tai muiden nosteltavana, ja joskus trampalta.

Aino Juurakko

Aino Juurakko

Aino liittyi meidän ohjaajien remmiin harrastajien riveistä. Ensimmäisistä ohjauksista lähtien kävi selväksi että Aino hoitaa hommat.

Ainon löydät usein ylösalaisin käsillään tai muuten vaan tai jostain mahdottoman näköisestä asennosta. Hän ohjaa lattia- ja trampoliiniakrobatia ryhmiä.

Marianne Leppä

Marianne Leppä

Marianne on Tantereen oma joogaekspertti. Hän aloitti joogan 2007 saadakseni helpotusta kipeytyneeseen selkäänsä. Lajin hyvää tekevistä vaikutuksista vakuuttuneena Marianne opiskeli hatha jooga -opettajaksi 2010 sekä ilmajooga-ohjaajaksi 2014.

”Elämän löytöretkeilijänä päädyin sirkuksen ja parkourin pariin nykysirkus-proggiksen myötä 2012, siitä asti lajit ovat olleet osa elämääni. Lähinnä sydäntäni on ilma-akrobatia.”